Dragon Ball Super: Broly gaat terug naar de roots van Goku, Vegeta en Broly

Redactie 9 okt 2018 Entertainment

Iedereen die in de zeroes verslingerd was aan Dragon Ball Z of nog steeds diehard kijker is van Dragon Ball Super hebben met de film van Dragon Ball Super: Broly iets om ernstig op te verheugen.

De tweede trailer is gearriveerd, waarbij we een oude bekende krijgen voorgeschoteld in de vorm van Broly. Als we de beelden moeten geloven dan gaan zie in Dragon Ball Super dieper in op de roots van Goky, Vegeta en Broly. Daarnaast zullen waarschijnlijk ook oude bekenden als Trunks, Gohan, Piccolo en Krilin in de film te zien zijn.

The Legendary Super Sayan

De film speelt zich af na de gebeurtenissen in Dragon Ball Super die eindigde met de Tournament of Power. Goku en Vegeta komen in aanraking met een nieuwe Sayan, genaamd Broly aka The Legendary Super Sayan die over lijpe powers beschikt. Aan Goku en Vegeta de taak om zijn kracht te weerstaan.

De serie van Dragon Ball Super ging in 2015 van start en het slotakkoord komt er nu in de vorm van deze film. Naar verluidt komtde film medio december uit en gaat ‘ie ook in Nederlandse bioscop draaien. Dat zou goed nieuws zijn. Keep you posted makker!

Reageer op artikel:
Dragon Ball Super: Broly gaat terug naar de roots van Goku, Vegeta en Broly
Sluiten