Een draadloze standaard die jouw elektrische fiets oplaadt!

Een gat in de markt. Een draadloze standaard die alle soorten elektrische fietsen op kan laden. Het maakt niet uit wat voor fiets het is met wat voor accu dan ook. 

Als je een elektrische fiets hebt dan weet je vast en zeker hoe het is om de oplader van je accu overal mee naartoe te sjouwen. Want één ding wil je zeker niet op een elektrische fiets en dat is fietsen wanneer de accu leeg is. Al hoef je dan geen bezoekje meer te brengen aan de sportschool die dag!

Tiler

Het Nederlandse bedrijf Tiler is met het idee gekomen om een standaard te ontwikkelen waarmee je je fiets op kan laden. Je hebt er alleen wel een tegel bij nodig. Deze tegel wordt wel gewoon zo geplaatst als een echte stoeptegel, alleen deze wordt aangesloten op het stroomnet. Wanneer jij dus je fiets parkeert op deze tegel met het juiste standaard, dan laadt jouw fiets op zonder dat je hem aan een draad moet hangen. Je moet deze batterij alleen natuurlijk wel even verbinden met de accu van je fiets.

Niet overal

Het is natuurlijk nog zo’n nieuw product dat er nog niet op veel random plekken een oplaadbare tegel ligt. Zie het een beetje als het probleem in het begin van de laadpalen voor auto’s. Die waren ook niet overal en dan had je pech als je net iets te ver moest rijden. Maar goed, die zijn er nu ook genoeg. Wij zijn dus heel erg benieuwd of jij je fiets over een aantal jaar overal en nergens op kan laden met jouw speciale standaard.

Mocht jij dit nou zien als een gat in de markt en wil je dit nabootsen, dan heb je toch echt pech. Want op dit product zit een patent. Wat volgens ons heel slim is van Tiler.

Reageer op artikel:
Een draadloze standaard die jouw elektrische fiets oplaadt!
Sluiten