Doutzen Kroes hemels als vanouds in nieuwe bikinifoto’s voor Hunkemöller

Redactie 1 mei 2018 Girls

Doutzen Kroes laat de wereld weer is weten waarom ze een van de mooiste vrouwen is. Recent kwam haar nieuwe swimwear collectie van het lingerie merk Hunkemöller uit. We zien de de 33-jarige Friese godin met wilde haren en een zongebruind lichaam sensueel op een tropisch strand liggen. We wensen dat we de zandkorreltjes zouden zijn die aan haar lichaam plakken. 

Alsof ze weet dat de FHM500 er weer aankomt. Doutzen is een vaste gast in de lijst zijn top 10 en aan deze foto’s te zien is ze niet van plan daar snel uit te gaan. Vind jij ook dat Doutzen in de top 10 thuis hoort? Stem dan hier op haar voor de FHM500. De foto’s zijn geschoten op Sri Lanka en zijn geïnspireerd door een ‘Jungle chique’ thema. We kunnen niet anders zeggen dat we een beetje sprakeloos worden van de foto’s, Doutzen Kroes is en blijft een van de aller mooiste. Mocht je willen proberen om je vriendin op haar te laten lijken dan kan je hier kijken om haar hetzelfde bikinitje te kopen.

Maar wij zijn hier niet voor de bikini’s, wij zijn hier voor een schaarsgeklede Doutzen op een tropisch moerwit strand. Wat het publiek wil, dat geven we! Alstublieft:

Foto’s: Hunkemöller

Reageer op artikel:
Doutzen Kroes hemels als vanouds in nieuwe bikinifoto’s voor Hunkemöller
Sluiten