Beeldschone Doutzen Kroes terug van weggeweest bij Victoria’s Secret

Prachtige blonde haren en wonderschone blauwe kijkers, misschien wel het succesvolste Nederlandse model ooit; Doutzen Kroes. Deze Friese godin verschijnt weer op je beeldscherm in prachtige lingerie. Met 39 jaar weet zij nog steeds de show te stelen.  

Doutzen is opnieuw te bewonderen in de fijne lingerie van Victoria’s Secret. Ze heeft zo’n negen jaar voor het merk geschitterd en maakt nu haar comeback voor de Body collectie van het Amerikaanse lingerie merk.

Doutzen Kroes

Met een modellencarrière van bijna 20 jaar, zette de Friese schoonheid er in 2022 een punt achter. Jarenlang was ze het meest succesvolle Nederlandse topmodel. Ze wilde niet meer voor merken werken waar ze niet achter stond, alleen nog voor zuivere merken. Hiermee sloot ze niet uit ooit weer haar carrière op te pakken, maar liet ze wel weten voorlopig even van de radar te verdwijnen. Nu is ze stilletjes opgedoken bij Victoria’s Secret in de nieuwe Body campagne. En daar zijn we blij mee, want kijk nu even. Ze is beeldschoon.

Victoria’s Secret

Terug van weggeweest dus, bij Vicotria’s Secret. Het lingeriebedrijf schijnt een compleet andere strategie te hanteren, waar meer oog is voor het welzijn en de diversiteit van modellen. Zo kunnen iconen als Doutzen weer met een gerust hart terug keren. En wij weer van haar genieten. Win-win dus.

Het topmodel heeft wel haar troon moeten afstaan, want is niet het gezicht van de campagne. De campagne wordt geleid door vijf ultieme schoonheden. Nederlands topmodel Imaan Hammam, Devyn Garcia, Lily Aldridge en Mayowa Nichola schitteren voor dezelfde campagne.

foto’s: Victoria’s Secret

Reageer op artikel:
Beeldschone Doutzen Kroes terug van weggeweest bij Victoria’s Secret
Sluiten