De genomineerden voor All Time Favorite: Doutzen Kroes

Dit jaar is een bijzondere editie van de FHM500, want we vieren onze 20e verjaardag. Dat gaan we opluisteren met een speciale side verkiezing: de All Time Favorite Award. De vrouwen die in de afgelopen twee decennia zo’n indruk hebben gemaakt, dat ze een plekje in de FHM Hall of Fame verdienen. Wij hebben een aantal beauty’s geselecteerde die kans maken om deze bijzondere titel te ontvangen. Vandaag stellen we je voor aan de vierde genomineerde: Doutzen Kroes.

Doutzen Kroes brak in 2005 door als model. Ze deed toen mee met een Victoria Secret show. Niet gek dus, dat alle ogen op haar gericht zijn. Doutzen is niet meer weg te slaan uit de top 10 van de FHM500. Vorig jaar én het jaar ging ze er zelfs vandoor met de bronzen plak. Reden genoeg om deze prachtige dame te nomineren voor de All Time Favorite.

https://www.instagram.com/p/B9K2X4nhr75/

Doutzen Kroes

Ze groeide op in een klein dorpje in Friesland, maar is ondertussen al bekend over de hele wereld. De ene keer kunnen we haar vinden in New York, samen met haar vriend dj Sunnery James en haar kinderen. De andere keer komt ze voor eventjes terug naar Nederland. Maar waar we deze dame natuurlijk het liefste zien, is op de catwalk of voor de camera. Dat het modellenleven en het moederleven soms lastig te combineren is, laat Doutzen weten. “Ik zou eigenlijk niet moeten klagen, want ik geniet hier van de zon en heb de kans om met een geweldig team te werken. Maar soms is het zo moeilijk om de balans te vinden tussen ‘Doutzen het model’ en ‘Doutzen de moeder’.” Wat een lieverdje is ze toch, hè? Waar we Doutzen natuurlijk het beste van kennen is van haar vele shoots voor Hunkemöller. Regelmatig poseert ze voor het lingeriemerk voor de camera. Ze ontwierp zelfs haar eigen lingerielijn ‘Doutzen Stories’ in samenwerking met Hunkemöller. Het grootste rolmodel van Doutzen? Daar hoeft ze niet lang over na te denken: “Mijn moeder is een voorbeeld voor me. Als ik zie hoe mooi zij ouder wordt, dat is prachtig om te zien. Daar kan ik alleen maar van dromen.” Nou, gelukkig heeft Doutzen een paar goede genen, dus dat moet vast en zeker wel goed komen. Wie weet komt daar ook nog de titel voor All Time Favorite bij.

Stemmen

Zal Doutzen Kroes dit jaar uit de stembussen rollen als All Time Favorite? We gaan het zien. Jij kan hier je steentje aan bijdragen! Wil jij je stem uitbrengen op de prachtige Doutzen? Dat doe je door hier te klikken.

https://www.instagram.com/p/B88dXAWBqY4/

https://www.instagram.com/p/B8eC1dKB3oi/

https://www.instagram.com/p/B789V7rhYb5/

https://www.instagram.com/p/B8BsO2QBhh8/

https://www.instagram.com/p/B8ErTcphTS2/

https://www.instagram.com/p/B5NyFs6BQuQ/

 

Reageer op artikel:
De genomineerden voor All Time Favorite: Doutzen Kroes
Sluiten