Doritos brengt bizarre likeur uit met nacho-cheese smaak

Doritos is de laatste tijd lekker bezig. Waar ze eerder dit jaar nog het internet opschudde met een chipsvariant in koriandersmaak, stappen de Amerikanen deze keer in de wereld van de alcohol. Zij gaan namelijk een samenwerking aan met een distillateur, waarmee ze een likeur op de markt gaan brengen die een wel heel aparte smaak zou moeten hebben.

De chipsboer weet alle aandacht weer lekker op zichzelf te richten met deze aankondiging en het internet ging ook weer helemaal los. Veel mensen plaatsen, net zoals wij overigens, vraagtekens bij deze toch wel absurde drank.

Doritos nacho-cheese drank

De twee brengen namelijk drank uit, die volledig zou smaken naar de bekende nacho-cheese chips die we al jaren kennen van de chipsfabrikant. De knappe koppen van Empirical en Doritos zijn bij elkaar gekomen en hebben besloten dat de wereld behoefte heeft aan een likeur met chipssmaak, juist.

Foto: Empirical

En we zeggen expres likeur, want Empirical staat erom bekend dat ze haar gemaakte dranken niet scharen onder een bepaalde categorie. Deze Doritos drank is dus geen whisky of vodka, het is volgens de distillateur gewoon drank, punt. De nacho-cheese likeur is overigens niet bedoeld voor de kleine spelers onder ons, want met een alcoholpercentage van 42% mag je best spreken van een stevige borrel.

Reacties

Wanneer je zo’n absurd product de wereld in helpt, kan je rekenen op flink wat reacties. Op het internet gingen mensen, zoals altijd, weer massaal los en dat leverde een hoop reacties op. Veel mensen plaatsen namelijk wat vraagtekens bij deze toch wel wat absurde drank. We hebben hier onder wat reacties voor je verzamelt. En mocht je nu echt zo gek zijn om de nacho-cheese likeur te willen proberen, kan je ‘m op deze website bestellen. Op eigen risico.

Reageer op artikel:
Doritos brengt bizarre likeur uit met nacho-cheese smaak
Sluiten