Door met lelijke mensen om te gaan krijg jij meer seks

redactie 4 okt 2016 Entertainment

Dankzij de psychologie kunnen wij jou een ontzettend makkelijke manier vertellen waarop jij meer dames kan scoren. Het enigste wat je hoeft te doen is om te gaan en gezien te worden, terwijl je omringd wordt door lelijkerds. Dit noemen wij het lelijke-vrienden-effect, wat overigens zeker niet de wetenschappelijke benaming is, maar laten we het nu maar even zo noemen.

Een recente studie bij de Royal Holloway University in Londen heeft het lelijke-vrienden-effect onderzocht. 40 mensen werden gevraagd om de aantrekkelijkheid van gezichten te beoordelen. Vervolgens werden er enkele super lelijke mensen toegevoegd en moest er nogmaals beoordeelt worden. Wat bleek? De normale mensen werden beter beoordeelt omdat er lelijkerds bij zaten.

Het is ook wel begrijpelijk, stel je voor dat Kate Upton, die sowieso al erg lekker is, omgaat met een groepje hele lelijke vrouwen. In dat geval is Kate in jouw ogen de enigste en de perfecte optie. Om een lang verhaal kort te houden. Als je binnenkort de stad in gaat, verzamel dan eerst je lelijkste vrienden.

Reageer op artikel:
Door met lelijke mensen om te gaan krijg jij meer seks
Sluiten