Dogs of Berlin is de volgende snoeiharde Netflix Original

redactie 26 Nov 2018 Entertainment

Zo heel veel Duitse Netflix Orginals staan er niet op Netflix. Na Dark, is er nu Dogs of Berlin. Een spijkerharde actieserie, die je van het puntje van je stoel laat flikkeren. Bingewatch-materiaal alert! 

De serie bestaat uit 10 afleveringen, die je binnenkort kunt bewonderen op Netflix. Dogs of Berlin gaat over Erol Birkan en Kurt Grimmer, twee Berlijnse politieagenten. Ze zijn druk bezig om een moord op te lossen op de populaire Duits-Turkse voetballer Orkan Erdem. De Duitse hoofdstad staat hierdoor behoorlijk op z’n kop. Het is geen gemakkelijke klus voor de twee agenten, want er is een aardig lijstje met verdachten. Zo zijn er verdenkingen naar neo-nazi’s, de Turkse familie, de Berlijnse maffia en voetbalfans.

De twee agenten moeten de krachten bundelen om dit drama op te lossen. Het probleem is dat ze eigenlijk helemaal niet willen samenwerken. Ze hebben weinig keuze en gaan de strijd aan met de Berlijnse onderwereld. Dit is de ideale serie voor iedereen die gek is op actie én de stad Berlijn. Een beter decor kun je eigenlijk niet hebben. Dogs of Berlin is van 7 december 2018 te zien op Netflix, dus we hoeven niet eens zo heel lang meer te wachten.

Reageer op artikel:
Dogs of Berlin is de volgende snoeiharde Netflix Original
Sluiten