Deze knappe Dj’s maken dit jaar kans op een plekje in de FHM500

Geen goed feestje zonder fantastische muziek, toch? Maar geen goede muziek zonder een fantastische Dj. Nou, wij kunnen jullie één ding vertellen. Ook als deze vrouwen mega bagger draaien, dansen wij nog op ons allerhardst mee. Jullie ook hoor, dat durven wij te wedden. Dat halen deze knappe Dj’s namelijk in de man naar boven. Goed nieuws, want jullie kunnen ook op deze Dj’s stemmen voor de FHM500! 

Van radio-Dj’s tot techno-Dj’s, in de FHM500 zijn ze allemaal te vinden. Deze zes prachtige vrouwen maken dit jaar weer kans op een plekje in de FHM500.

Candl Telesford

Hou jij van afrobeats, dan ben je aan het goede adres bij Candl. Dit jaar maakt de knappe krullenbol voor het eerst kans op een plekje in de FHm500. Nou, wij zouden het wel weten. Stemmen dus!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Candl Telesford (@candl_telesford)

Candl Telesford · Candl Telesford – Spring Mixtape #01

Mara Wells

Nog zo’n knappe krullenbol. Als je op een feestje staat waar Mara aan het draaien is, dan kan het niet anders dan één groot feest zijn. Niet alleen omdat ze zo enorm knap is, maar ook omdat ze echt heel lekker draait.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mara Wells (@marawells_)

Miroo · Deorro Bailar – Miroo X Frank J Remix | NEW DOWNLOAD LINK!

Olive Anguz

Hou je van house en techno? Dan hou je indirect ook van Olive. Wij in ieder geval wel, maar goed dat snap je natuurlijk wel. Wij durven onze hand ervoor in het vuur te steken dat Olive over een paar jaar een hele grote is in de technowereld. In de FHM500 trouwens ook hoor, dit jaar voor het eerst erin?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olive Reiman Anguz (@oliveanguz)

OLIVE ANGUZ · Olive Anguz – @De Samenzwering

Noa Indy Arrachart

Deze knappe meid lijkt alles te hebben. Een nieuw huis, talent voor dansen, een leuke vriend en het talent om ie-de-reen de club af te laten breken door haar plaatjes. Niet voor niks dat ze al eerder in de FHM500 heeft gestaan. Vorig jaar stond ze op plekje 228, zal ze dit jaar hoger eindigen?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOA 🎧 (@noaarrachart)

NOA · LIVE SET AT SLAM!

Carista

Dansen, dat willen we als we over de Instagram van Carista scrollen. Ze straalt een en al vrolijkheid uit. Deze veelzijdige Dj maakt wederom voor het eerst kans op een plekje in de FHM500. Perfecte Dj trouwens om te draaien op de FHM-party!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CARISTA® (@__carista)

DRAAIMOLEN · Carista at Draaimolen Festival 2023
Reageer op artikel:
Deze knappe Dj’s maken dit jaar kans op een plekje in de FHM500
Sluiten