Dit zijn de duurste flitspalen van Nederland

Redactie 17 feb 2018 Entertainment

Een witte flits en een hoop gescheld volgt nadat je door een van deze flitspalen bent gespot. Het Centraal Justitieel Incassobureau kreeg 208.158.637 euro in het laatje door onze scheurkunsten. Een flitspaal in Wateringen zorgde voor de meeste bekeuringen.

Het meest werd er geflitst in Zuid-Holland. De duurste flitspaal in Wateringen verdient genoeg om 2.868.736 euroknallers bij de Mac te halen. Hij flits om de 11 minuten de overheid een stukje rijker. De afgelopen jaren zijn er een stuk minder flitspalen in Nederland. Zeer zeker een goede zaak. In 2011 waren er in Nederland 1.400 flitspalen en nu telt ons dure landje 623 snelheidsmeters. Wij weten niet of ze gesloopt zijn of gewoon weggehaald. In ieder geval, wie dit doet: ga zo door.

Dan hebben we voor jullie ook nog wat mooie cijfertjes paraat. Een flitspaal levert gemiddeld 38 euro per uur op. We zijn gelukkig ook een stuk minder geflitst. Zo waren er 160.000 bekeuringen minder dan vorig jaar en daarbij is er ook een mooi bedrag minder geflitst. Vier miljoen aan biertjes minder. Dat kunnen we weer mooi onze broekzak steken.

Reageer op artikel:
Dit zijn de duurste flitspalen van Nederland
Sluiten