Dit is waar vrouwen aan denken als ze masturberen

Redactie 11 mei 2017 Entertainment

Fantaseren over masturberende vrouwen is leuk, maar waar fantaseren die vrouwen eigenlijk over als ze masturberen? En hoe vaak masturberen de vrouwtjes eigenlijk? Eén ding verklappen we: ze lusten er pap van en doen niet onder voor de mannen.

Volgens the Journal of Sex Research Vol. 51 (2014) masturberen vrouwen genoeg: de meeste vrouwen gaven tijdens het onderzoek aan minimaal 1 keer per week onder de venusheuvel neer te strijken voor wat inwendig entertainment. De erotische groothandel LoveHoney (voor al uw dildo’s, glijmiddel and many more) heeft onderzoek gedaan naar het masturbeergedrag van mannen en vrouwen, wat een aantal lekkere feiten oplevert.

Uit het onderzoek, dat is uitgevoerd onder 4,5 duizend respondenten van alle leeftijden, bleek dat vrouwen meer masturberen dan mannen.  Van de vrouwen gaf 65 procent aan zichzelf op regelmatige basis te verwennen, tegenover 59 procent van de mannen. Wij mannen kampen met een verlaagde testosteronaanmaak wanneer we ouder worden en we zijn vaker de kostwinner in het huishouden. Maar, eerlijk is eerlijk: 1-0 voor de vrouwen.

Ook kwam uit het onderzoek naar voren dat mannen en vrouwen over dezelfde dingen fantaseren. De meeste ondervraagden gaven namelijk aan het vaakst over hun eigen partner te fantaseren en mannen gaven dit nog vaker aan dan vrouwen, namelijk 69 procent van de mannen tegen 60 procent bij de vrouwen. Hoe romantisch kan de uitkomst van zo’n onderzoek wel niet worden?

Die romantiek is alweer snel voorbij. De ondervraagden gaven het fantaseren over je ex hierna het meest op als meest voorkomende fantasie bij het ‘rukken of vingeren’. Voor de mannen geldt dit bij 58%, tegen 48% bij de vrouwen.

Porno (of erotische literatuur) kwam op de derde plek. Mannen domineerden hierin met 57% van de ondervraagden , tegen 43% van de vrouwen. Hierop volgde fantaseren over rolspellen en BDSM op respectievelijk de vierde en vijfde plek. Hierbij nam het verschil tussen mannen en vrouwen toe tot zo’n 30 procent.

Ook bleek uit het onderzoek dat de meerderheid van de ondervraagden niet vindt dat zelfverwennerij met je geslachtsdeel de seks met je eigen partner negatief beïnvloedt of zelfs ‘verneukt’. Een deel van de ondervraagden gaf zelfs aan dat masturbatie je seks ten goede komt: 34 procent van de vrouwen zei dit, tegenover 21 procent van de mannen.

Reageer op artikel:
Dit is waar vrouwen aan denken als ze masturberen
Sluiten