Dit is wat je moet neerleggen voor de racesimulator van Max Verstappen

Max Verstappen is op dit moment lekker vakantie aan het vieren. Maar heb jij je altijd al afgevraagd wat onze Max nou in zijn vrije tijd doet? Nou, zich in z’n racesimulator aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen natuurlijk! Maar wat kost zo’n ding nou eigenlijk?

Vanochtend gooide Max onderstaande foto op zijn Instagram-account. Rechtstreeks uit bed, in zijn badjas een beetje chillend op zijn race simulator. Hoogstwaarschijnlijk beter dan jouw maandagochtend. Maar goed, wij hoeven weer niet wekelijks ons leven te riskeren in een F1 bolide, alhoewel we er blind voor zouden tekenen.

Maar wat betaal je nou eigenlijk voor zo’n nagebootste raceauto? Waarschijnlijk meer dan je denkt. Topgear.nl heeft het even voor je uitgezocht en presenteerde een prijslijstje: bij Leo Bodnar Electronics moet je zijn voor de basis van het stuur (maximaal €3.500,-) en het stuur zelf (€2.500,-). De pedalen zijn van Nederlandse makelarij, deze worden geproduceerd door Heusinkveld. Hier kun je terecht voor de Sim Pedal Pro (€599,-) of de Sim Pedal Ultimate (€1.079,-). De stoel die je op de foto’s ziet is speciaal op maat gemaakt voor Max Verstappen, dus die zal je niet kunnen kopen. Het betreft in ieder geval een Playseat Sensation Pro (€1.899,-) in de kleuren van Red Bull Racing en de stoel van de F1 Red Bull Racing Playseat (€1.099,-). En ten slotte heb je nog de schermen en de PC zelf waar nog eens €2.200,- voor wordt gerekend.

Dus dat maakt het totaalbedrag zo rond de €12.000,- à €13.000,- eurootjes. Ach, je moet er wat voor over hebben.

https://www.instagram.com/p/BcRvHB0n–k/?taken-by=maxverstappen1

Foto’s via Hart voor Auto’s

hartvoorautos.nl

Reageer op artikel:
Dit is wat je moet neerleggen voor de racesimulator van Max Verstappen
Sluiten