Dit is de nieuwe vriendin van Max Verstappen

Redactie 23 jan 2017 Girls

Aangezien het nieuwe Formule 1 seizoen op 26 maart pas weer begint, moeten we nog even wachten op het sportieve nieuws over Max Verstappen. Dan moeten we het maar doen met het feit dat hij een nieuwe dame aan de haak heeft geslagen, geen probleem.

De 21-jarige Maxime Pourquie zou namelijk de nieuwe grote prijs zijn die Max in de wacht heeft gesleept. SBS Shownieuws ging namelijk even langs bij haar werkgever en die had duidelijk nul instructies gehad: “Daar weet ik wel wat vanaf ja, maar ik denk niet dat ik daar heel veel over mag zeggen van Maxime.” Nou, wij weten genoeg.

Dan schijnt Max haar ook nog op oudejaarsdag met een heli naar Monaco hebben laten vliegen, wat een romanticus is het toch. Gelukkig is de roddelpers er lekker snel bij zodat ze het bewijsplaatje van haar Instagram konden rippen, die nu helaas op privé staat.

We weten dus nog niet helemaal zeker of dit – na Roos van der Aa en Joyce Godefridi – écht de nieuwe vlam is van de sportman van het jaar 2016. Maar wie weet zien we haar op 26 maart wel in de paddock bij de GP van Australië paraderen.


Autobahn.eu

Reageer op artikel:
Dit is de nieuwe vriendin van Max Verstappen
Sluiten