Dit is de te gekke video van de shoot met de Mooiste Sportvrouw van Nederland: Irene Schouten

Het is nu precies een week geleden dat wij de Mooiste Vrouw van Nederland bekend mochten maken aan jullie. De prachtige Abbey Hoes ging met de kroon naar huis. Zij was alleen niet de enige die er met een mooie titel vandoor ging. Ook Irene Schouten verliet met een kroontje onze FHM500 Launch Party. Zij is gekroond tot Mooiste Sportvrouw van Nederland. Een schitterende shoot mocht natuurlijk niet ontbreken en die jij kan checken in de nieuwe FHM500!

Ook hoort er bij deze shoot weer een ongelofelijk hete behind the scene video, die we jou echt niet konden ontnemen. Kijk er dan ook zo vaak en zo lang naar als je zelf wil. Wij hebben hem inmiddels echt al honderd keer bekeken, want Irene is gewoon belachelijk knap!

Mooiste Sportvrouw van Nederland

Irene kan zich toevoegen aan een rijtje van grote namen. Haar voorgangers waren namelijk Lieke Martens, Joy Beune, Jutta Leerdam en Suzanne Schulting. Ze is dan ook zeker niet de eerste schaatsster die er met deze prijs van door gaat, maar wel is ze een hele bijzondere. Door haar geweldige prestaties op de Spelen van afgelopen jaar konden we natuurlijk niet meer om haar heen. Zelf zei ze over deze titel het volgende: ‘’Ik vind het een eer. Ik ben daar zelf ook echt heel trots op. Natuurlijk wil ik er altijd goed uitzien, maar tijdens het sporten zijn m’n haren helemaal nat van het zweet. Ik weet dat ik er dan niet op m’n best uit zie haha. Als ik dan deze titel krijg, vind ik dat een heel mooi compliment.’’ Irene, elke keer als wij jou zien schaatsen zijn we toch weer een beetje verliefd op je hoor!

Behind the scene video

De ijskoningin van 2022 heeft de meest sexy pakjes aangehad om er voor te zorgen dat zij de shoot in de nieuwe FHM500 rockt. Wij zijn echt helemaal weg van haar. Mocht jij nou niet genoeg hebben van alleen de behind the scene video, maar wil je ook alle foto’s zien? Bestel dan nu jouw eigen mannenbijbel bij aankoop van een TABAC-product naar keuze.

Reageer op artikel:
Dit is de te gekke video van de shoot met de Mooiste Sportvrouw van Nederland: Irene Schouten
Sluiten