Disneyland’s nieuwe hotel is compleet in Marvel-style

redactie 14 Sep 2019 Entertainment

Het staat er nog niet, maar het zit er aan te komen boys! Disneyland Parijs weet waar de mensen naar verlangen. Zo gaan ze een hotel in elkaar zetten in de setting van je favorieten karakters in het Marvel-Universe. ‘The Art of Marvel’.

Hotel

Disneyland werkt samen met 50 verschillende kunstenaren om alles zoveel mogelijk in de sfeer van het fictieve universum te komen. De gasten kunnen helemaal tot rust komen, en zijn welkom om de verhalen en karakters van dit universum te ontdekken aan de hand van stripboekomslagen, posters, illustraties uit films, storyboards, originele schetsen en much more. Inclusief nooit eerder onthulde exclusieve stukken. De kamers krijgen een moderne look met bom vol referenties naar Marvel. Maar er zijn ook speciale suites die zich helemaal in het thema van Iron Man, Spiderman en The Avengers verkeren.

The Art of Marvel is overigens ook het allereerste Disney-hotel dat Marvel-superhelden zal ontvangen. Bezoekers kunnen hun Marvel-personages kunnen hun favoeten personages treffen bij het Super Hero Station. Je kan daar ook foto’s nemen en lid worden van de Collector’s Collection van Guardians of the Galaxy en de hamer van Thor en andere attributen vasthouden.Het nieuwe hotel is al vanaf Januari 2019 verbouwing aan het ondergaan zodat gasten er tegen de zomer daar de tijd van hun leven kunnen hebben. Het boeken kan beginnen vanaf 5 november 2019. Succes!

Reageer op artikel:
Disneyland’s nieuwe hotel is compleet in Marvel-style
Sluiten