Streamingdienst Disney+ vanaf vandaag gratis in Nederland te downloaden

redactie 12 Sep 2019 Entertainment

Disney wil graag de concurrentie aangaan met streamingsgigant Netflix. Om deze reden hebben zij hun eigen streamingsdienst opgezet genaamd: Disney+. Op 12 november gaat de streamingsdienst officieel in dienst in Amerika, Canada en Nederland. Maar vanaf vandaag kunnen Nederlanders het gratis uitproberen.

Unieke kans

We spreken hier over een unieke kans. De streamingsdienst van Disney is namelijk niet in alle landen beschikbaar. Hebben wij Nederlanders toch weer ons beste beentje voortgezet in de onderhandelingen. Heel wat kinders, maar toch ook zeker volwassen zullen dus gewoon kunnen genieten van de prachtige Disney-klassiekers. Voordat alles in productie gaat wil Disney het product even testen. Daarom kunnen de aangemelde Nederlanders twee maanden gratis kijken naar een selectie van Disneyproducties. Die later ook zullen verschijnen op Disney+. Een heerlijke kans dus voor jong en oud.

Het pakket

Disney+ biedt jou de kans om zonder reclame te genieten van de mooiste films en series. Het gaat hier om een collectie van producties uit The Walt Disney Company-merken: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Een gevarieerd aanbod, waar voor iedereen wat tussen zit. Je kan met vier mensen tegelijk streamen, voor zeven verschillende profielen en je kunt ook nog onbeperkt downloaden. Ook kunnen abonnees een kinderprofiel aanmaken. Terwijl sommige volwassen ook een soort slot nodig hebben voor de dingen die zij op hun laptop bekijken, neemt Disney in ieder geval geen risico’s. Het kinderprofiel is een soort van slot en zorgt dat kinderen op een leeftijd geënt programma aanbod zoeken. Ze zullen dus geen rare of niet gepaste content kunnen vinden.

Screenshot: YouTube/Disney Screenshot: YouTube/Disney

Verwachtingen en toekomst

Het doel is om Netflix meer concurrentie te bieden. Met de Star-Wars reeks, Marvel-films en tijdloze Disney-klassiekers als Aladdin en The lion King moet dat dan ook helemaal goed komen. Ook kunnen wij originele exclusieve content verwachten, zoals de Star-Wars serie: The Mandalorian en een nieuwe real life versie van Lady en de vagebond. Kortom genoeg moois allemaal. Je kunt streamen via ondersteunde tv-modellen, mobiel, tablet, laptop, smart tv’s en game consoles. Na de lancering op 12 november zullen er nog meer functies beschikbaar zijn. Na de proefperiode betalen abonnees 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar. Met de recordomzet van afgelopen jaar lijkt Disney dan ook flink uit te pakken en zijn ze op zoek om dit meteen weer te verbreken. Wij hebben er in ieder geval al zin in.

Reageer op artikel:
Streamingdienst Disney+ vanaf vandaag gratis in Nederland te downloaden
Sluiten