Deze dikke villa van 7,5 miljoen euro is een van de dikste huizen van Nederland

redactie 21 Sep 2019 Entertainment

Het is een kast van een huis, maar naast dat ook uniek in zijn soort. Het is een riante rietgedekte villa, omringt door een gigantisch perceel. Met daarnaast een uitgestrekt stuk water, helemaal tot jouw beschikking. Al organiseer je hier een project x feest, niemand zal ervan weten. Op heel Nederland die komt dan na.

Je eigen kleine Monaco

Waar dit huis allemaal over beschikt is bijna te veel om op te noemen. We houden het zo compact en duidelijk mogelijk. De eersteklas woning ligt zo goed als geheel beschut en heeft een soort natuurlijke haven. Verder biedt ‘ie een panoramisch uitzicht over het kleurvolle (net welk seizoen natuurlijk) landschap, de aangelegde tuinen met oude bomen, fraaie bloemperken en de aangesloten oever. Zelfs met de beste ogen ter wereld kun je het einde van je erf niet zien. Eigenlijk beschik je gewoon over je eigen staat, waarin jij de president bent.

Foto: voorma & walch makelaars

Beauty is on the inside

Aan de binnenkant ziet alles er net zo clean uit als het doel van onze Jappie Cillssen. Via een immense podiumtrap kom je uiteindelijke aan bij de voordeur. Je slaat de deuren open en bevind je in een huge-ass centrale hal, waar ook meteen de walk-in garderobe is. Daarnaast bevinden zich ook de woonkeuken (ja, deze is zo groot dat je er in kan wonen) en de eetkamer met open haard. Super chill! Wanneer je helemaal doorloopt kom je uit bij een enorme schuifdeur die doorgang biedt tot het prachtige terras aan het water.

Foto: voorma & walch makelaars

Nodig iedereen uit

Halverwege het erf vind je ook nog een boothuis. Dit is een perfecte accommodatie voor enkele spannende activiteiten die je niet wilt uitvoeren in bijzijn van de kids. We hebben het dan natuurlijk over een horroravondje ofzo (kuch, kuch). Verder kun je daar ook makkelijk de gasten of een vervelende puber kwijt.

Foto: voorma & walch makelaars

Genoeg ruimte voor luxe

Met een grondperceel van 31.000 m2 en een woonoppervlak van 579 m2 is er ruimte zat voor, naja eigenlijk alles. Wil jij een kartbaan of een voetbalveld, be our guest! Verder is er al gedacht aan een binnenzwembad met sauna en wellnes. Een fitnesruimte met stoomkamer en natuurlijk een indrukwekkende wijnkelder, die volstaat met wijnflessen met ‘kurk’. Dit bescheiden stekkie ligt aan de Loosdrechtse Stille Plas. Wij raden aan om zo snel mogelijk een staatslot te kopen en te blijven dromen, want onder de 7.5 miljoen wordt dit huis niet verkocht. De 10kan het gebeuren!

Reageer op artikel:
Deze dikke villa van 7,5 miljoen euro is een van de dikste huizen van Nederland
Sluiten