Diego’s Burgers zorgt voor een high tea met een mannelijke twist

Een high tea is natuurlijk niks mannelijks aan. Die kleine gebakjes en die muntthee slaan we het liefst over. Gelukkig is er nu in Rotterdam een concept die het over een heel andere boeg heeft gegooid. Bij Diego’s Burgers kun je langsgaan voor een high hamburger.

Geen zoete meuk of bizar kleine broodjes, nee je krijgt hamburger geserveerd. We zeggen niet dat het van die units zijn, want ze zullen nog steeds niet heel groot zijn. Het is en blijft een high tea concept, maar dan anders.

High Slider

Bij Diego’s Burgers noemen ze de high tea die in een ander jasje is gegoten een High Slider. Als je de High Slider bestelt, krijg je drie overheerlijke malse mini hamburgers, ook wel sliders genoemd. Je wordt ook nog eens verwend met een glas champagne van wijnhuis Perrier-Jouët. En ja, de volledige high tea-experience verdwijnt niet. Je krijgt de drie zalige sliders gereserveerd op een standaard high tea bouwwerk van verschillende etages.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DIEGO’S BURGERS ® (@diegos.burgers)

Diego’s Burgers

Diego staat erom bekend dat hij graag met smaken experimenteert. Hij waagt zich dan ook aan de meest verrassende smaakcombinaties. De eerste burger die je voorgeschoteld is de ‘classic slider’. Met een dertig dry aged rundvlees patty, bacon, cheddar en zijn eigen secret burgersaus lijkt het alsof er een engeltje over je tong piest. De tweede burger is een crispy kipburger met spicy ketchup, truffel, honing, geitenkaas en sla. Last but not least is er ook nog een veggie versie van de burgers. Deze wordt de Beyond Meat burger genoemd. Deze wordt geserveerd met een homemade kimchi en spicy mayo. Zelf de echte carnivoren onder ons zullen hun vingers aflikken bij deze burger. Wij zouden hier in ieder geval wel weten. Het water loopt ons al in de mond van het horen van deze gruwelijk lekkere burgers. Mocht je dus nog een uitje willen met je vrienden, maar dan net iets anders. Ga dan zeker een keer langs bij Diego’s Burgers.

Reageer op artikel:
Diego’s Burgers zorgt voor een high tea met een mannelijke twist
Sluiten