Deze zomer verblijf jij omringt door rust en luxe in Costa Rica

redactie 5 Jul 2019 Entertainment

De temperaturen stijgen, het bier wordt steeds kouder en de zomervakantie nadert, dan begint het bij een heleboel medelanders te kriebelen. Reisbureaus worden afgewerkt in een tempo waar zelfs Robben in z’n beste jaren jaloers op zou zijn geweest. 

Ook wij bij FHM houden de meest bijzondere en exotische bestemmingen in de gaten zodat we jou van het beste reisadvies kunnen voorzien. Voor wie een Turkse all-inclusive hotel te gewoontjes is geworden of jarenlang Rob Geus trouw heeft gevolgd en doodsbang is zelf in Red Mijn Vakantie te verschijnen, hebben wij de ideale uitkomst. Middenin het regenwoud van Costa Rica ligt de Playa Cativo Lodge, een ware tropische parel.

FHM Costa Rica Playa Cativo Lodge

Dit resort biedt naast betoverende uitzichten uiterst aangename rustmomenten waar je met speels gemak de drukte van je baantje in Nederland kunt ontvluchten. Hier in de jungle van Costa Rica kom je helemaal tot jezelf.

Dit plaatselijke paradijs beslaat een oppervlak van zo’n 400 hectare, maar biedt slecht 18 appartementen aan zodat gasten niet bang hoeven te zijn gestoord te worden tijdens hun zomerslaapje. Deze plek kent geen zorgen.

FHM Costa Rica Playa Cativo Lodge

Naast de gebruikelijke zwembaden heeft de Lodge in Costa Rica natuurlijk ook een bar waar ze vrijwel iedere cocktail moeiteloos maken en serveren terwijl jij uitkijkt op het dichtbegroeide oerwoud. ‘s Avonds wordt er uitsluitend gekookt met lokale producten om de authenticiteit van de streek en het resort te waarborgen. Als je hier geen momentje voor jezelf kunt vinden, vind je dat nergens.

View this post on Instagram

When visiting #PlayaCativo, make sure to stop by our sunset bar for a refreshing #experience. #happyhour . . . . #offthegrid #memoriesdontdie #cocktailsofinstagram #besthotel #sunsetbeach #beachfront #view #topservice #organicfarming

A post shared by Playa Cativo Lodge (@playacativolodge) on

FHM Costa Rica Playa Cativo Lodge

Maxim

Reageer op artikel:
Deze zomer verblijf jij omringt door rust en luxe in Costa Rica
Sluiten