Deze vibrerende broek helpt je een burn-out voorkomen

Redactie 8 jan 2018 Entertainment

Ben je vergeetachtig en zit je tegen het randje aan van een burn-out? No worries, wij hebben hier de oplossing voor je. Namelijk een broek die je de weg wijst met signalen, je wakker houdt of je vertelt dat je moet opschieten. Kijk, dat noemen we nou nog eens een uitvinding.

Volgens de Franse start-up Spinali Design gaat dit innovatieve kledingstuk ervoor zorgen dat het aantal burn-outs afneemt. Morgen wordt dit eerste exemplaar gepresenteerd op de Amerikaanse techbeurs CES in Las Vegas.

De broek bevat twee sensoren en is via bluetooth verbonden met je telefoon. Dankzij de trilsensoren aan de linker- en rechterkant wijst de broek je via GPS de weg naar de volgende afspraak. Zelfs over de heftigheid van trillingen is nagedacht, alles kan naar eigen voorkeur worden aangepast.

Ook kan je de broek koppelen aan je agenda. Bij het zien van de volgende afspraak krijg je een seintje. Maar too bad for us. De broek is momenteel alleen nog maar beschikbaar in vrouwen maten. Billetjes bij elkaar knijpen dus. Mocht je een leuk cadeautje willen geven dan kun je de trillende hotpants online op de kop tikken vanaf 87 dollar.

Foto’s: Spinali Design

Reageer op artikel:
Deze vibrerende broek helpt je een burn-out voorkomen
Sluiten