Deze ongeëvenaarde treinreis door Japan staat op onze bucketlist

Redactie 5 jan 2017 Entertainment

Ongekende luxe en reizen in stijl, iedereen droomt er wel eens van. In Nederland komen die dromen helaas niet altijd uit. Vaak zitten de treinreizigers in de kou en hebben te maken met lange vertragingen door dwarrelende herfstblaadjes of schapen op het spoor. In de Kyushu Seven Stars boeien die vertragingen en langere reistijden helemaal niks. Dit is reizen zoals het hoort te zijn!

Foto: Jurriaan Teulings

Japan is bekend van de razendsnelle kogeltreinen die al vertraging hebben als ze 11 seconden over schema het station binnenrijden. Ook de conducteurs die massa’s mensen de treinen in duwen zijn altijd de moeite waard om te kijken. Nu is er ook behoefte aan rust en luxe tijdens de trip en dat is waar deze trein in uitblinkt.

Vorig jaar schreven we al over een hypermoderne trein die van alle gemakken was voorzien, maar voor dit rijtuig kozen de Japanners voor een klassieke uitstraling die de hoogtijdagen van de trein doet herleven. De coupés zijn prachtig afgewerkt met exotische houtsoorten. De meest luxueuze suite heeft een raam waarbij je omvalt van verbazing, het neemt de gehele achterkant van de wagon in beslag. Dat zijn uitzichten!


Foto: Jurriaan Teulings

Er is personeel in overvloed die 24 uur per dag voor je klaarstaat en alle maaltijden bereidt, je komt niks te kort. Dineren kan in de schitterende dining room waar de koks op Michelinniveau koken. Je wordt in de watten gelegd terwijl het adembenemende landschap langzaam voorbij trekt. Genieten staat bovenaan tijdens deze reis.

Een tour van vier dagen over het eiland Kyushu is zeker de moeite waard. Het eiland is rustig en kent geweldige natuur, je kunt er uitstekend op adem komen. Zeker als je in deze trein zit. Kleine kans dat je aan iets te kort komt tijdens deze onvergetelijke reis. De prijs voor deze trip is €7.750,- met de huidige wisselkoers. Maar hé, voor die prijs heb je dan ook wel wat.

Foto: Jurriaan Teulings

Seven Stars KyushuReisblog

Reageer op artikel:
Deze ongeëvenaarde treinreis door Japan staat op onze bucketlist
Sluiten