Deze Leatherman met 19 functies is de perfecte adventure tool

De bijna volledig zwarte, geheel nieuwe Signal Leatherman, is misschien wel een van de coolste multitools op de markt. Met 19 functies is het de ideale survival tool die je absoluut moet hebben als je van een beetje avontuur houdt.

De nieuwste Leatherman, die eerder alleen in roestvrijstaal werd aangeboden, heeft dus 19 gereedschappen voor outdoor gebruik. Het heeft onder andere twee soorten tangen, een 7,62 cm lang mes, een slijper met diamantcoating, een noodfluitje als laatste redmiddel en Ferrocerium-staaf voor vonken. Een bijzonder handige ontwerpfunctie zorgt ervoor dat veel van de gereedschappen met één hand vanuit de gevouwen positie kunnen worden geopend, net als bij een zakmes. Wel zo handig.

 

 

Voor de extra veiligheid van de gebruiker, kunnen alle tangen op hun plaats worden vergrendeld. Het ultra handige zak instrument is gemaakt om lang mee te gaan want er zit namelijk 25 jaar garantie op. Tegen die tijd is er weer een nieuwe survival gadget te vinden. Je kunt de echte Signal Leatherman nu voor € 93 kopen en een demonstratie van alle geweldige functies zie je hier.

https://www.youtube.com/watch?v=oj647uIzLYY

Maxim

Reageer op artikel:
Deze Leatherman met 19 functies is de perfecte adventure tool
Sluiten