Off piste skiërs die keihard op hun plaat gaan

Redactie 4 feb 2017 Entertainment

Deze maanden vertrekken duizenden en nog eens duizenden Nederlanders naar de wintersport gebieden om de pistes met een rotgang af te dalen en die kop er helemaal af te zuipen tijdens de après-ski. Nu gaan we natuurlijk allemaal voor goud daar, maar er zijn mannen die het skiën naar een nieuw niveau tillen.

De zwarte piste wordt door de meeste mensen vermeden, veel te gevaarlijk en meestal geeft het je een ticket voor de gipsvlucht. Buiten de pistes skiën wordt al helemaal afgeraden. Dit is het terrein voor de meest ervaren ventjes die op ski’s zijn geboren. Matchstick Productions maakt al sinds 1992 de vetste wintersportfilmpjes en om het 25-jarig jubileum te vieren, brachten ze deze brute video uit.

Het filmen van een extreme sport als off piste skiën gaat gepaard met gigantisch veel gebroken botten, bloederige gezichten, littekens  en duizelingwekkende valpartijen. Maar het is het allemaal waard als je het eindresultaat ziet. Het is verbazingwekkend dat er geen doden zijn gevallen tijdens deze stunts.

 

Reageer op artikel:
Off piste skiërs die keihard op hun plaat gaan
Sluiten