Deze droomgarage van 9 miljoen euro is de ultieme man cave

redactie 30 Sep 2019 Entertainment

Stel je toch eens voor. Je hebt een collectie van moderne en klassieke supercars. Waar laat je die allemaal? Hier is het antwoord! Deze garage is de perfecte plaats om al jouw mooie auto’s te tentoonstellen. Wij voelen die jaloerse oogjes al kijken.

De droom

De droom van elke man is toch echt wel een fijne autocollectie. Nu heb je met dat verschijnsel al een belangrijk doel bereikt, maar je moet al die waggies natuurlijk ook nog ergens kwijt. Mark Ashby Design van Austin heeft de krachten gebundeld met Dalgleish Construction Shiflet Group Architects om de fantasie van de ultieme autoverzamelaar tot leven te brengen.

Foto: Mark Ashby Designs/ Clay Grier

Het beste van het beste

De garage kent drie verdiepingen met een aangepaste lift die een auto van de kelder naar de mezzanine (een duur woord voor tussenvloer) vervoert, een overvloed aan zeldzame gerestaureerde vintage BMW-kunst en aangepaste neonreclame dat luidt “Leef voor de reis, niet de bestemming” in het eigen handschrift van de klant. Wij hopen dan ook alleen dat je een beetje kan schrijven en dat er niet zo’n dokter krabbeltje op de muur staat. Maar over een ding kunnen we het eens zijn. Dit is by far de meest toffe plek in het huis.

Ferris Bueller

De garage is geïnspireerd door de klassieke film: Ferris Bueller’s Day Off. De populaire film uit de jaren 80 gaat over een high school student die school skipt. Dit doet hij natuurlijk in stijl door de peperdure Ferrari van zijn vaders vriend mee te nemen. Er moet dan ook minstens een Ferrari in de garage staan hé, maar daar hoor je ons niet over klagen. Verder is de garage lekker in de retro jaren 80 stijl. Puur genieten als je het ons vraagt.

Foto: Mark Ashby Designs/ Clay Grier

Secret room

Andere stijlvolle functies zijn onder meer een high-end geluidssysteem, Andy Warhol-behang, banken in karmozijnrood leer en wanden met houten panelen, waarvan een dient als geheime kast. Haal dus een echte eigen batcave in huis en verberg al je geheimen voor mevrouw. Dit is jouw plekkie, samen met de vele schatjes (auto’s) dan.

Reageer op artikel:
Deze droomgarage van 9 miljoen euro is de ultieme man cave
Sluiten