Deze droomachtige huizen kwamen wij tegen op Funda

Verborgen ruimtes, unieke gadgets maar vooral waanzinnige luxe. Je weet wel, de huizen waar je stiekem van droomt terwijl je op je bank zit te scrollen. Of dat ene huis dat je laatst in die film zag, waarvan je denkt hoe komen ze erop. Wij gingen op zoek naar de pareltjes van de Nederlandse huizenmarkt. Dus leun achterover, pak een biertje en bereid je voor om versteld te staan van de sickste huizen.

Funda
Honders & Alting Makelaars

Oud-Valkenburg 5 -7-9-11, Schin op Geul

Om van te dromen, vind je niet? Dit kasteel heeft 22 duizend vierkante meter grond, tweeduizend vierkante meter woonoppervlakte en 49 slaapkamers. Tijd om al je vrienden te appen, en zij al hun vrienden en zij weer hun vrienden. Zo moet je er wel komen. Voor een kleine €6.645.000 kan je je eigen loopbrug ophalen als je schoonouders op bezoek komen. Wie wil dat nou niet?

Funda
Hulstkamp Christie’s Makelaars

Heinsbergenstraat 50, Bitswijk

Binnenzwembad, Turks stoombad, sauna, bioscoop, The Godfather aan de muur en een James Bond-achtig buitenzwembad dat pas na een klik op de afstandsbediening zichtbaar wordt. Voor een schappelijke € 7.500.000 is deze unieke villa in Uden van jou. Bijna 1500 vierkante meter woonoppervlakte en drie keer zoveel perceel. Daar kun je wel een mooi velux rolgordijn voor gebruiken.

Funda
Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars

Kogjespolder 1, Warmond

Waarschijnlijk de meest exclusieve golfbaan van Nederland. Het perceel is ongeveer 52 duizend vierkante meter dus genoeg ruimte voor alles. Doordat het redelijk centraal ligt, zijn Den Haag, Amsterdam/Schiphol, Haarlem en Leiden met een ruim half uur te bereiken. Voor maar € 5.000.000 ben jij de trotse eigenaar. Leuk dakraam ook. Enige nadeel? Golfballen drijven niet.

Funda
By James

van Heutszpark 8, Coevorden

De angsthazen die niet tegen hoogte kunnen, mogen deze wel overslaan. Met deze unieke woning stijg je wel boven de rest uit. De in 1914 gebouwde watertoren ontworpen van J.P. Hazeu is een oogappeltje in Coevorden. Het gebouw wordt geveild dus de prijs is nog niet duidelijk.

Funda
Makelaardij Wapstra

Noorderpad 12, Giethoorn

Een huis vol design in het sprookjesachtige Giethoorn. Dit idyllische huis heeft alles erop en eraan. Bijna drieduizend vierkante meter perceel en een woonoppervlakte van 200 vierkante meter. Dit is dan geen super-de-luxe villa, maar voor € 1.190.000 kan je wel heel lekker wonen, in het iconische Giethoorn.

Reageer op artikel:
Deze droomachtige huizen kwamen wij tegen op Funda
Sluiten