Deze dikke speaker is gemaakt van een originele Lamborghini uitlaat

redactie 30 nov 2016 Entertainment

Als wij zeggen dat dit apparaat een carbon fiber frame heeft en verschillende openingen en passieve schokdempers om heftige vibraties op te vangen, denk je waarschijnlijk dat we het over een hele snelle en dikke bak hebben. Mooi mis, het gaat namelijk om de iXoost Lamborghini speaker.

Natuurlijk had je de dikke speaker, waar de Italiaanse designers twee jaar lang aan met bloed, zweet en tranen aan gewerkt hebben, al op de header gezien. De eerste 600 watt pompt ‘ie door de 6 1/2-inch full-range en 8-inch carbon woofers. Let ook even op die belachelijke uitlaten die erop zetten, holy shit. De laatste 200 watt perst ‘ie uit de 15-inch Neodymium subwoofer in het hart van dit audio monster.

Via RCA kun je ‘m aan je tv, old skool gameconsole of andere ouderwetse audio apparaten koppelen. Voor je telefoon, laptop of tablet gebruik je natuurlijk gewoon de wireless connectie. Genoeg mogelijkheden om je favoriete tracks door die uitlaten te beuken.

Je kunt ook nog eens kiezen uit vier kleuren; zwart, rood, oranje en geel. In de video zie je al een paar kleine previews van de verschillende kleuren. Je betaalt je wel scheel aan deze dikke speaker, maar dan heb je ook wat. Voor 24.000 dollar staat ‘ie te shinen in jouw woonkamer.

Keihard muziek pompen

Bron: iXoost.

Reageer op artikel:
Deze dikke speaker is gemaakt van een originele Lamborghini uitlaat
Sluiten