Deze boomhut met 7 kamers is het droomhuis van elk klein jongetje

Redactie 19 jan 2017 Entertainment

Toen we als jongetje transformeerden van kleuter naar tiener en we nog buiten legertje speelden, voetbalden met jassen als doelen en in bomen klommen was een boomhut zo ongeveer de meest ultieme schuilplaats die je kon hebben.

Twintig jaar later is aan die droom eigenlijk weinig veranderd, want kijk eens even mee naar deze boomhut gemaakt door het internationale architectenbureau Snøhetta. In het noorden van Zweden bouwden zij ‘The 7th Room’.

De crib bevindt zich in tien meter boven de grond, beschikt zoals de titel al doet vermoeden over zeven verschillende kamers en heeft een formidabel uitzicht over het betoverende boomtoppenlandschap van Zweeds Lapland en de kronkelende Lule rivier. Het gebruik van veel glas en hout maakt het zowel modern als robuust.

Met twee slaapkamers, een badkamer en een buitenterras, een lounge kamer biedt het huis plaats voor zo’n vijf gasten. Perfect voor twee stelletjes of een groep vrienden die wel houden van een avontuurtje, so we said. Ben je meer van de zon? Dan zijn deze huisjes op het water ongetwijfeld meer jouw ding.

Reageer op artikel:
Deze boomhut met 7 kamers is het droomhuis van elk klein jongetje
Sluiten