Deze ruige BBQ van Openfire maakt jouw zomer compleet

redactie 12 Jul 2019 Entertainment

De zomer schreeuwt om zonnige dagen zodat we eindelijk onze BBQ’s naar buiten kunnen rijden en de kolen flink opstoken. Er zal gebraden worden, en snel ook!

Om je maten stikjaloers te maken, en om gewoon de beste gerechten op tafel te zetten, verwijzen we je graag door naar de nieuwe unit van Openfire. Deze ruige BBQ ademt mannelijkheid en multifunctionaliteit dankzij het handige ontwerp.

FHM-Openfire
Openfire BBQ

Zo bak jij moeiteloos de lekkerste stukjes vlees op het meegeleverde rooster en knal jij stoofpotten neer op de schaal voor de pannetjes. Buiten koken was nog nooit zo makkelijk geweest dankzij deze roestvrijstalen alleskunner die er ook nog eens prachtig uitziet. Laat je innerlijke Herman Den Blijker los met dit apparaat.

Naast het barbecueën zelf hebben ze bij Openfire ook nagedacht over gebruiksgemak. Zo zijn alle handvaten hittebestendig zodat jij nooit meer bij de eerste hulp eindigt en is ie in een oogwenk op te vouwen en op te bergen met behulp van de zijwieltjes. Kortom, wat wil je nog meer? Wij willen zon en BBQ.

FHM-Openfire
Openfire BBQ

Openfire

Reageer op artikel:
Deze ruige BBQ van Openfire maakt jouw zomer compleet
Sluiten