Despicable Me 4 wordt weer een feestje voor iedereen

Illumination bracht Despicable Me 14 jaar geleden uit, waarna de filmreeks uitgroeide tot een van de meest succesvolle animatiefilms aller tijden. Dat komt allemaal door die pakkende deuntjes, onvergetelijke personages, het vermakelijke verhaal van een schurk die per ongeluk verlossing vindt, en die uiteraard de Minions. De trailer van Despicable Me 4 is net gereleaset, dus we duiken alvast even in deze (aanstaande) succesfilm!

In het nieuwste avontuur van Gru, het onvergetelijke karakter van Steve Carell uit de film, staat het gezinsleven op zijn kop met de komst van een nieuw familielid. Bijna zeven jaar na de gebeurtenissen van Despicable Me 3 uit 2017, zien we Gru en zijn vrouw Lucy hun gezin uitbreiden met de komst van Gru Jr. Dit is natuurlijk een gelukkig moment. Maar dan krijgt het verhaal plotseling een andere wending, want niet alles lijkt vlekkeloos te verlopen. Gru Jr. toont namelijk weinig genegenheid voor zijn vader.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Minions (@minions)

Comeback

De rust wordt nog meer verstoord wanneer Silas Ramsbottom (gespeeld door Steve Coogan) plotseling verschijnt en onthult dat de beruchte superschurk, Maxime Le Mal (gespeeld door Will Ferrell), is ontsnapt uit de gevangenis en wraak wil nemen op Gru. Wat volgt, is een spannend avontuur met de typische chaos die je gewend bent van Minions. Gru en zijn gezin moeten niet alleen hun thuisbasis ontvluchten, maar raken ook verstrikt in een gewaagde kraak.

De familie, inclusief adoptiedochters Margo, Edith en Agnes, zet alles op alles om te ontsnappen aan de greep van Maxime Le Mal en zijn verleidelijke partner Valentina, gespeeld door de getalenteerde Sofia Vergara. Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer blijkt dat Gru Jr. niet alleen zijn vader wil kwellen, maar mogelijk een sleutelrol speelt in het dwarsbomen van de duivelse plannen van de nieuwe vijand.

Naast deze spanning en humor maken nieuwe stemacteurs, waaronder Joey King, Stephen Colbert en Saturday Night Live’s Chloe Fineman, hun opwachting. Het script, geschreven door Mike White (bekend van The White Lotus) in samenwerking met Ken Daurio, weeft moeiteloos humor, emotie en actie samen, waardoor Despicable Me 4 een film wordt voor alle leeftijden. Uiteraard kom je qua humor ongetwijfeld deze film weer aan je trekken, want dat gaat natuurlijk volledig samen met deze films.

Despicable Me 4

Dit nieuwe hoofdstuk komt ongeveer twee jaar na het succes van Minions: Rise of Gru, dat niet alleen een financieel succes was maar ook records brak tijdens het Independence Day-weekend. Despicable Me 4 is wederom een kleurrijk en hartverwarmend avontuur dat de kijker meeneemt op in een rollercoaster van emoties en waar de lachspieren weer eventjes flink worden getest. 3 juli is de film te zien in de bios, maar de trailer kan je hieronder alvast checken!

Reageer op artikel:
Despicable Me 4 wordt weer een feestje voor iedereen
Sluiten