De Tesla Semi truck wordt in december eindelijk geleverd

Elon Musk belooft altijd enorm mooie dingen, die nooit uitkomen. Van de overname van Twitter tot de nieuwste Cybertruck van Tesla. Toch lijkt nu één van zijn projecten werkelijkheid te worden. Tesla is namelijk begonnen aan de productie van de Tesla Semi. Een gigantische vrachtwagen met futuristische looks.

De gemiddelde burger heeft natuurlijk geen drol aan zo’n gigantische truck, maar de transportwereld wordt hier erg gelukkig van. Als het niveau van de Tesla Semi net zo hoog is als van alle Tesla auto’s dan komt het helemaal goed.

De eerste lading

Elon Musk maakte via Twitter bekend dat de eerste vrachtwagens in december bij de klant moeten staan. De bedrijven Pepsi en Lay’s Chips krijgen als eerste de kans om deze monsterlijke bolides uit te proberen. En dat uitproberen heeft lang op zich laten wachten, want de trucks werden in 2017 al onthuld. Zoals je wel verwacht zijn de wagens volledig elektrisch en uitgerust met de nieuwste snufjes van de Tesla. Met een gigantische accu hebben de vrachtwagens een bereik van 800 km.

Tesla

De Tesla Semi is één van de vele projecten van Elon Musk. Zo wachten we al jaren op de Tesla Cybertruck. Deze Cybtertruck is een consumentgericht project en de Tesla-fans balen dat de releasedatum al zo vaak verschoven is. Musk heeft beloofd dat de Cybertruck in 2023 geproduceerd wordt, maar voor nu kunnen we even genieten van de high-tech Tesla Semi.

Reageer op artikel:
De Tesla Semi truck wordt in december eindelijk geleverd
Sluiten