De snelste NERF-gun maakt gehakt van metalen blikjes Red Bull

Redactie 4 mrt 2017 Entertainment

We renden vroeger allemaal wel eens rond met blaaspijpjes om papieren pijltjes of bessen te schieten. Je ging natuurlijk altijd voor een prachtig headshot, terwijl je moedertje uit het raam gilde dat je niet in elkaars ogen moest schieten.

Headshot GIF - Find & Share on GIPHY

Tegenwoordig heeft de moderne tijd ons ingehaald en is ons verlangen naar vroeger alleen nog terug te zien op verkleurde foto’s en korrelige videobanden waar wat seizoenen van The Bold And The Beautiful overheen zijn opgenomen. Gelukkig brengen de heren achter de NERF-guns die gevoelens weer naar boven met hun pistolen met schuimrubberen kogels. Zo kun je nog steeds voor de allesbepalende voltreffer gaan zonder dat je maten moeten vrezen voor blijvend letsel.

Een enthousiaste hobbyist besloot wat te rommelen en bouwde zo het snelste NERF-pistool dat er te vinden is op onze aardbol. Er zit zo’n kracht achter de kogels dat het zelfs mogelijk is om blikjes doormidden te knallen!

En omdat we het eigenlijk best wel leuk vinden, hebben we hier nog een filmpje met het grootste NERF-geweer. Met deze blaffer maak je pas echt de blits in je buurt.

High Snobiety

Reageer op artikel:
De snelste NERF-gun maakt gehakt van metalen blikjes Red Bull
Sluiten