De hondachtige robot ‘spot’ van Boston Dynamics is nu te koop

redactie 6 Oct 2019 Entertainment

Boston Dynamics staan bekend om het bouwen van teringzieke robots. Het Amerikaanse bedrijf knutselt hele interessante dingen in elkaar. Hun creatie ‘spot’ is nu beschikbaar voor de algemene consument. Deze hondachtige robot is een hele vette maar toch wat aparte uitvoering en is nu te verkrijgen voor een nog onbekend bedrag.

Features

De ‘spot’ is een van hun robot-modellen. Ze zien er allemaal best geinig uit, maar ze kunnen ook daadwerkelijk van alles en nog wat. Zo kan dit machinale wezen traplopen, dingen optillen (tot wel 14,6 kg), klappen opvangen, zich navigeren door verschillende soorten terrein, is zeer behendig, bevat een 360-graden camera, kan na het vallen zelf weer op de ‘benen’ komen en met de bijgeleverde app kan je hem van alles laten doen wat jij wil. Hij kan bijna 5 km/u ‘rennen’, kan een half uur draaien per oplaadbeurt en is ook nog eens bestendig tegen water en roest. Ideaal voor op werkplekken die niet te betreden zijn voor ‘echte’ werknemers.

Meer

Het is werkelijk waar bizar wat de robots van deze next-level bouwers allemaal toe in staat zijn. Ze lopen, kunnen dingen tillen, kunnen tegen een stootje of twee, echt van alles. Ze hebben een aantal modellen die allemaal hun eigen voordelen hebben. Op YouTube uploaden ze allerlei filmpjes van hun creaties in allerlei omstandigheden/situaties.

Haal de robot hier. Wij zijn erg benieuwd met wat voor gekke shit deze leipe gasten in de toekomst gaan opkomen. Welcome to the future.

Ze zijn niet altijd even lief voor hun creaties.

Reageer op artikel:
De hondachtige robot ‘spot’ van Boston Dynamics is nu te koop
Sluiten