De nieuwe trailer van The Last of Us 2 is insane bruut

Redactie 31 okt 2017 Entertainment

The Last of Us is nog altijd één van de beste games die je op de PlayStation 3 of 4 kunt scoren. De game nam je mee naar een alternatieve toekomst, waarin de mensheid op het punt van extensie staat, door een dodelijk virus. Het is een heerlijke avonturengame, die volgend jaar in de vorm van The Last of Us 2 een vervolg krijgt.

Daarin draait het nog altijd om de avonturen van Joel en Ellie, maar buiten hen is er ook ruimte voor andere personages. Deze week wordt in Parijs de Paris Games Week gehouden. En aan de vooravond daarvan heeft PlayStation een event gehouden, waarbij een nieuwe trailer van The Last of Us 2 werd getoond. Het is een trailer die zonder enige vorm van context is uitgebracht. Zodoende hebben we geen idee wie deze personages zijn en wat hun rol in het verhaal gaat worden.

Wat we wel weten, is dat de toon perfect wordt gezet. Dit is een game die laat zien hoe slecht de mensheid wordt wanneer er zij op het punt staat uitgeroeid te worden. Hopelijk krijgen we snel meer te zien van deze spectaculaire game!

Reageer op artikel:
De nieuwe trailer van The Last of Us 2 is insane bruut
Sluiten