De nieuwe clip van Fergie is verplichte kost voor elke vrouwenliefhebber

redactie 5 jul 2016 Girls

Heee, daar hebben we Fergie. Kennen we die nog? Natuurlijk kennen we die nog! Die dolle zangeres van The Black Eyed Peas met een florerende solocarrière. Oké, dat laatste is misschien niet helemaal waar, maar ze heeft er in elk geval één. Wat ons betreft blijft ze dat nog lang doen als ze videoclips als deze blijft produceren.

Haar nieuwe nummer heet M.I.L.F.$, wat in deze staat voor ‘Mothers I’d Like to Follow’. Haha, yeah right. We waarschuwen je alvast, want de muziek is niet om aan te horen. Maar hé, weet je wat ons dat kan schelen? Precies! Helemaal niets, nada, noppes. De videoclip behoort namelijk tot de beste aller tijden, waarin allerlei bijzonder appetijtelijke beroemde dames optreden. In guitige pakjes, zoals dat een videoclip anno 2016 betaamt.

 

In de clip zien we onder andere zangeres Ciara, Victoria’s Secret modellen Chrissy Teigen en Alessandra Ambrosio, Fergie zelf en mevrouw West door het beeld schuifelen. Daarbij vliegen de nodige borsten over je scherm. Hartstikke gezellig en we staan helemaal achter die keuze. In een tijdbestek van vier dagen is de clip al meer dan 14 miljoen keer bekeken. Dat vinden wij nog aan de lage kant voor zo’n meesterwerk. Nu ben jij aan de beurt. Daar ga je jongen! Houd je tong binnenboord. 

Reageer op artikel:
De nieuwe clip van Fergie is verplichte kost voor elke vrouwenliefhebber
Sluiten