De mooiste WAGs van Nederland (deel 2)

Redactie 14 mei 2017 Girls

Voetballers en mooie vrouwen eindigen vaak samen. De voetbalvrouw staat dan ook symbool voor de mooie, ambitieuze en verleidelijke vrouw. Een femme fatale die iedereen kan krijgen en daarom voor de voetballer kiest. De Britten maken een heus fenomeen van de voetbalvrouw en hebben hier dan ook een groepsnaam voor: WAGs (Wifes And Girlfriends). In Nederland zijn de voetballers ook de absolute top als het gaat om mooie vrouwen scoren. De Nederlandse voetballers zijn een groothandel begonnen voor vrouwen in de FHM500-lijst. Onze vrienden van Voetbalzone zetten de drijvende krachten achter de voetballer centraal en zochten de dames op. Vandaag in de schijnwerpers:

Lorraine Clewits
Neem nu de bloedmooie en ondernemende miss Clewits. De vrouw achter Girls Love Healthy is de vriendin van Djavan Anderson, wie tegenwoordig bij SC Cambuur voetbalt. ‘Toen ik hoorde dat hij voetballer was, dacht ik: shit, dat meen je niet!’ Ze was bang dat alle voetballers dom zijn en vreemd gaan. Inmiddels zijn ze dolgelukkig, afgaande op hun Instagramfoto’s.

Lily Moon? #lilymoon#new#collection#online#checkitout#girls#sport

A post shared by Lorraine Clewits (@lorraineclewits) on

Caroline Amalie Noer:
NEC-speler Dario Dumic is verantwoordelijk voor de immigratie van dit blonde snoepje. De Deens-Bosnische voetballer nam bij zijn komst naar Nederland namelijk zijn vriendin mee, en daar zijn we blij mee! Deze bloedmooie rechtenstudente heeft namelijk als hobby selfies te maken. Daar kijken wij graag naar.

Proud of you for achieving your childhood dream ???⚽️?? Volim te, ljubav moja.

A post shared by Caroline Amalie Noer (@caroline_noer) on

 

Reageer op artikel:
De mooiste WAGs van Nederland (deel 2)
Sluiten