StukTV trapt het nieuwe seizoen van De Kluis af met een keiharde aflevering

StukTV is begonnen aan zijn nieuwe seizoen van De kluis. Een dope serie als je het ons vraagt. Keiharde actie, sprint sessies en het nodige drama komt erin voor. Alle componenten voor een half uur genieten op YouTube.

In de gloednieuwe aflevering zijn Milan Knol, Game Meneer en JayJay Boske van de partij. Zij gaan proberen 50 goudstaven en/of de diamant, ter waarde van 10 goudstaven, te stelen. De boys beginnen bij zonsopkomst en moeten zorgen dat ze voor zonsondergang de hele zooi hebben verzameld. Team StukTV moet natuurlijk zorgen dat alles netjes blijft liggen. Ha, maar dat lukt niet altijd en misschien deze keer ook niet. Het gaat er in ieder geval spannend aan toe daaro.

De Kluis

Vernuftige gadgets zorgen voor constante spanning in het spel. Het team van overvallers kan bijvoorbeeld alle camera’s uitschakelen als ze een vraag goed beantwoorden. Doen ze dat niet, dan schakelen de camera’s zichzelf tien minuten uit en weet Team Stuk dat ze er zijn. Worden ze gevonden dan kan team Stuk gaan knallen met een ‘pistool’, wordt je twee keer geraakt dan ben je dood.

Reageer op artikel:
StukTV trapt het nieuwe seizoen van De Kluis af met een keiharde aflevering
Sluiten