Wij tippen Topas Ecolodge in Vietnam als volgende vakantiebestemming

Redactie 20 jan 2018 Entertainment

Nu oud & nieuw achter de rug is, kan onze blik toch langzaam gericht worden op de zomervakantie. Tegenwoordig zijn last minute boekingen voor de meest zonnige vakantiebestemmingen met de hoofdprijs bestempeld. De oplossing is dus zo vroeg mogelijk na het plaatselijke reisbureau gaan of achter je computer duiken, want met de vroegboekkortingen kun je de prijs nog enigszins tot een schappelijk niveau drukken. De vakantiehuisjes van Topas Ecolodge is zo’n droombestemming waar je vroeg bij wil zijn.

De Topas Ecolodge ligt op een heuveltop in het nationale park Hoang Lien en is een onbezorgde manier om de schoonheid van Noord-Vietnam te ervaren. De accommodatie bestaat uit 33 bungalows met één slaapkamer. Gemaakt van lokaal wit graniet gewonnen uit de omliggende bergen, heeft elk stulpje een eigen balkon met een prachtig uitzicht op de rijstvalleien. Als je van een actieve vakantie houdt is het de perfecte plek voor een eneorm aanbod aan wandelingen, fietstochten of trailrunning.

Kom je daarnaast liever tot rust heeft de Vietnamese droombestemming een volledig uitgeruste spa om in hogere sferen tot de ultieme vakantierust te komen.  Daarnaast kijk je niet alleen vanuit je balkon uit op een prima zicht. Vanaf het zwembad heb je een absoluut adembenemend uitzicht op de toppen op de achtergrond als het water over de berghelling lijkt te vloeien. Een bungalow in de Noord-Vietnamese bergen is te boeken vanaf 145 euro per nacht.

Foto’s: Topas Ecolodge

Uncrate

Reageer op artikel:
Wij tippen Topas Ecolodge in Vietnam als volgende vakantiebestemming
Sluiten