De Efteling komt in 2017 met grootste en duurste attractie ooit

Pretparksupporters kunnen hun hart ophalen, want in 2017 opent De Efteling de grootste en duurste attractie ooit. Symbolica gaat ‘ie heten en wordt een overdekte attractie voor de hele familie. Een beetje a la Droomvlucht en Fata Morgana.

De nieuwe attractie komt er niet voor niets, want mag gezien worden als het cadeautje ter ere van het 65-jarige jubileum van het pretpark in Kaatsheuvel. ‘Met deze bijzondere attractie kunnen we vernieuwing en vergroting van het attractieaanbod blijven garanderen’, zegt Eftelingbaas Fons Jurgens. De attractie bestaat uit drie verschillende routes die langs verschillende magische , verborgen kamers gaan, waardoor elke rit weer anders zal zijn.

Wat we precies kunnen verwachten is nog redelijk grijs gebied, maar Fons licht al wel alvast een tipje van de sluier op. ‘Deze ‘darkride’ zorgt ervoor dat we als Efteling onderscheidend blijven binnen de top van de Europese attractieparkenbranche. De attractie wordt volledig binnen de bekende sprookjesachtige Efteling-stijl gemaakt. "Iedere rit zorgt keer op keer voor verwondering en prikkelt de fantasie op steeds een andere manier.’

Nou, spannend. Nog even geduld, want over ruim een jaar zal de attractie van 35 miljoen euro worden geopend.

Reageer op artikel:
De Efteling komt in 2017 met grootste en duurste attractie ooit
Sluiten