De eerste foto’s van Game of Thrones seizoen 7 zijn binnen

Redactie 21 apr 2017 Entertainment

Na de weinig verhullend, maar spannende trailer laat HBO eindelijk iets meer los over het komende seizoen van Game of Thrones. Hoewel de trailer geen beelden uit het nieuwe seizoen laat zien, komen de uitgebrachte foto’s direct van de set waar de successerie is opgenomen. Stiekem vertellen de beelden ons al een aantal dingen.

1. Missandei, Tyrion, Varys, Daenerys en Grey Worm staan klaar voor overleg. Missandei lijkt ongesteld.

2. Missandei is er zeker niet lelijker op geworden.

3. Varys lijkt een bedreiging te zien, maar zo kijkt hij eigenlijk altijd wel

4. Daenerys in haar nieuwe Targaryen-outfit. Waarschijnlijk neemt ze in het nieuwe seizoen Dragonstone in, het voornamlige Targaryen-eiland waar Stannis, na de grote oorlog die zijn broer won, is gaan zitten.

5. Arya Stark bevindt zich tussen de Noordelingen. Deze foto doet vermoeden dat ze in het komende seizoen terug naar haar familie gaat en klaar is met buiten spelen en verkleden.

5. Jon Snow in zijn nieuwe koningsoutfit.

6. Sandor Clegane in gezelschap van The Brotherhood Without Banners. Zijn alternatieve outfit verraadt dat deze heftige Henk zich zal aansluiten bij de rebellengroep.

7. Petyr Baelish bewerkt Sansa voor zijn sluwe ideeën. De ingenomen blik van Sansa doet vermoeden dat het nog lukt ook.

8. Thormund en Brienne. Brienne lijkt niet te glimlachen, toch hopen we dat ze met elkaar het bed in duiken. Wat een beestenboel zou dat worden.

9. Meera en Bran dwalen lekker door de sneeuw. Hopelijk kijken ze omhoog omdat ze dan ein-de-lijk de muur hebben bereikt.

10. Samwell zit met zijn neus in de boeken maar heeft ondertussen ook Gilly leren lezen zo te zien. Zou hun kennis nog een sleutelrol kunnen spelen in de strijd tegen The White Walkers?

11. Sir Davos lijkt hier aan de bestuurtafel van Winterfell te zitten. Aan zijn blik te zien krijgt hij een lastige kwestie voorgelegd.

12. Lyanna Mormont, rising star uit het vorige seizoen, lijkt haar invloed uit te oefenen in het Noorden. Achterin zie je een spichtig gezicht van Petyr Baelish.

fhm-GoT-Sn7_FirstLook_02

13. De geruchten dat Jamie zich zou afkeren van Cersei lijken hiermee van de baan. Zelfs als kortharige koningin is Cersei de natte droom van haar tweelingbroer.

fhm-got

Helen Sloan/HBO

Reageer op artikel:
De eerste foto’s van Game of Thrones seizoen 7 zijn binnen
Sluiten