De duistere kant achter de mooie Instagramfoto’s

Redactie 15 feb 2017 Girls

Iedereen volgt op Insta wel wat dames die vooral bekend staan om hun looks, dan wel hun vakantiefoto’s. De kiekjes waarmee deze meisjes hun trouwe volgers verblijden, zijn vaak prachtig en de meest mooie locaties komen voorbij. Ze zijn vaak Insta-famous. Het levert  een hoop jaloerse blikken op.

Het is alleen niet altijd goud dat er blinkt. De foto’s van deze Instagram-beroemdheden moeten immers ook door iemand gemaakt worden. Nu is het moment daar dat de duistere kant komt kijken. Sommige meisjes hebben een professionele fotograaf die het vuile werk opknapt, maar voor het merendeel zit dat er niet in en moeten ze vertrouwen op hun vriendjes.

Je zou denken dat het erg prettig is om zo’n knappe dame als vriendin te hebben, maar deze mannen zullen hun leven vervloeken. Iedere vakantie staan zij te zwoegen om een zo mooi mogelijke foto aan te leveren. Ze werken zich in het zweet terwijl hun vrouwtje in een bikini ligt te schitteren. Hier volgt een fotoserie van de ware helden achter de stomende foto’s van Insta-beroemdheden, de duistere zijde die je niet eerder zag. Zelfs kinderen zijn niet veilig. Lotgenoten kunnen elkaar treffen of de Facebook-pagina Boyfriends of Instagram.

 

Daily Mail

Reageer op artikel:
De duistere kant achter de mooie Instagramfoto’s
Sluiten