De demo van FIFA 17 komt vandaag uit

redactie 13 sep 2016 Entertainment

De demo van FIFA 17 is er vanaf vandaag. Tijd dus om de nieuwe versie van het populaire voetbalspel uit te proberen. Het is elk jaar weer een verassing hoe de nieuwe Fifa eruit ziet en wat de nieuwe mogelijkheden zijn. De demo geeft je alvast een voorproefje.

Het gaat nu natuurlijk vooral om de gameplay, aangezien je alleen het speltype Kick Off en Skill Games kan kiezen. Je kunt dit jaar wel uit maar liefst twaalf teams kiezen: Manchester United, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Juventus, Inter, Paris Saint-German, Olympique Lyonnais, Seattle Sounders (Verenigde Staten), Bayern München, Tigres U.A.N.L (Mexico) en Gamba Osaka (Japan). Je wedstrijden kun je dan weer in drie stadions spelen: CenturyLink, Stamford Bridge en Suita City Football Stadium. EA is in een gulle bui.

Dit jaar zit er wel een extra onderdeel bij. Je kunt namelijk het eerste deel van The Journey spelen. Daarbij speel je met Alex Hunter en volg je hem in zijn profcarrière. Ga je nog wat extra trainen of duik je de stad in om achter de vrouwen aan te gaan, jij bepaalt het.

Reageer op artikel:
De demo van FIFA 17 komt vandaag uit
Sluiten