Nieuw katerreceptje: de burgerwrap met kaas en bacon

Er zijn al de meeste bizarre food-trends voorbij gekomen bij FHM. De frikansushi, de hamburgerpizza en de mokpizza hebben allemaal de revue al gepasseerd. Nu is het weer tijd om een nieuwe food-trend mee te delen: de burgerwrap. En ja, dit is weer een goed recept voor als je een kater hebt.

Na een avond flink stappen heb je altijd zin in een late-night snack. Het liefst een vette hap, want dan heb je de dag erna minder last van die kater. Deze burger gaat jouw cravings stillen en is ook nog eens heel makkelijk te maken.

De burger wrap

Je kunt er alle kanten mee op. Mocht je TikTok hebben, kijk dan vooral even voor de klassieker op @simplefood4you. Zelf kan je er ook van alles op gooien wat jij maar lekker vind. Voor de klassieke burgerwrap begin je met een wrap. Hierop wordt een saus naar keuze op gesmeerd om er vervolgens een hamburger op te leggen. Bovenop die hamburger strooi je effe een lekkere hoeveelheid kaas én bacon. Daar komen de gebakken uiten en andere verschillende toppings boven op. Daarna moet je de wrap even opvouwen. Ach ja, oefening baart kunst zeggen ze, want het is een flinke hoeveelheid vulling die in de wrap komt. Je bakt de wrap vervolgens goudbruin in een pan of je legt hem in het tosti-apparaat. Daarna is het tijd om volledig aan te vallennn.

@simplefood4you Reply to @antoniettavo TEAM NACHO CHIPS OR TEAM FRIES? 🍟 #recipe #cooking #foodie #foodtiktok #food #foryou #fyp ♬ Swear By It – Chris Alan Lee

TikTok recepten

Mannen, effe een tip van ons naar jullie toe hé. Op TikTok komen vaak echt de meest bizarre dingen voorbij, maar er komen soms ook echt gruwelijk lekkere recepten aanbod. Mocht je dus volledig inspiratieloos zijn over wat je moet gaan eten vanavond, kijk dan op TikTok en voor je het weet, eet je een nieuw verrukkelijk recept.

Reageer op artikel:
Nieuw katerreceptje: de burgerwrap met kaas en bacon
Sluiten