De BMW M5 scheurt er op los in Need for Speed Payback

Redactie 27 Aug 2017 Entertainment

De BMW M5 werd deze week al onthuld. Mocht je nog twijfelen over de aankoop er van, dan kun je straks in de game Need for Speed Payback een uitgebreide proefrit nemen.

De wagen is namelijk beschikbaar in de game, die vanaf 10 november in de winkel ligt. In de nieuwste trailer zie je hoe je kunt scheuren met deze nieuwe superbak.

Need for Speed Payback neemt je mee naar de wegen van het fictieve Fortune Valley, wat ons doet denken aan Las Vegas. Jij en jouw crew nemen het daarbij op tegen een criminele organisatie. Door races te rijden verdien je reputatie en krijg je de kans om het op te nemen tegen de verschillende onderbazen. Versla je hen, dan vestig je steeds meer de aandacht op je en komen de echte badguys uit hun schuilplaatsen.

Ook krijg je daarbij te maken met de politie, die niks van jouw straatraces moet hebben. Zoals je in de trailer en de onderstaande screenshots kunt zien, wordt daarbij van alles in gezet. Het resultaat moet een spectaculaire racegame zijn, die dus vanaf 10 november beschikbaar is.

Reageer op artikel:
De BMW M5 scheurt er op los in Need for Speed Payback
Sluiten