De auto en caravan van Bassie en Adriaan staat te koop

Redactie 2 mrt 2017 Entertainment

”Bassie en Adriaan, Bassie en Adriaan. Dat zijn de beste vrienden, die je maar kan vinden.” Alle jongens kunnen het meezingen en krijgen nog nachtmerries van de Plaaggeest. Het was de serie waar we in Nederland dol op waren, we konden geen genoeg krijgen van die dekselse clown en acrobaat.

De auto en caravan waarmee onze helden hun avonturen beleefden, heeft een mythische cultstatus en, allememaggies, staat momenteel te koop! Dat is het beste nieuws dat we in tijden hebben gehoord en de prijs is ook duizelingwekkend: voor nog geen €945 kun je de eigenaar worden van dit stukje geschiedenis. Het is wel een perfecte kopie, maar dat mag de pret niet drukken en verschillen zijn niet te zien!

Mijts Caravans & Campers uit Heerhugowaard is onlangs failliet gegaan en moet dus van de set af. Je kan nog bieden tot en met maandag dus schiet op voordat de Baron ons allemaal aftroeft en er vandoor gaat met deze parels! Clown Bassie heeft overigens nog rondgereden met dit exemplaar dus het is zeker authentiek!

FHM-Bassie en Adriaan

 

Algemeen Dagblad

Reageer op artikel:
De auto en caravan van Bassie en Adriaan staat te koop
Sluiten