De 9 beste gadgets voor als je gaat kamperen

redactie 26 jun 2016 Entertainment

Het idee van kamperen is natuurlijk dat je lekker in de natuur bent en terugkeert naar een primitieve manier van leven. Maar omdat we nu eenmaal geen special forces of oermannen zijn, hebben we de ballen verstand van vuur maken, jagen en hutten bouwen. Om de moderne man een primitieve maar ook ontspannen kampeerbeleving te bieden (het is immers wel vakantie), geven wij een overzicht van de beste kampeergadgets.
 

1. Windbestendig opzetstuk voor je aansteker
Je kunt dit handige apparaatje gewoon op je aansteker klikken en er is geen stormwind die jouw vuurtje nog uit kan waaien. Handig toch?!
 

2. Waterfilter
Water in de wildernis is zelden zo schoon dat je het kunt drinken, maar met deze waterfilter is dat geen probleem meer. Scheelt je weer Bear Grylls-achtige toestanden waarin je je eigen nectar moet drinken.
 

3. Anti-muggenarmband
Deze armband houdt de muggen op afstand. En dat zonder dat je naar citroen hoeft te stinken, want van deze armband hebben alleen de insecten zelf last. Ideaal!
 

4. Survival tool
Deze tool biedt een naald, een overzicht van levensreddende tips, aluminiumfolie, een mes, LED-licht, fluitje en kompas. Alles-in-één, wat wil je nog meer?!
 

5. USB-charger op zonne-energie
Tijdens het kamperen heb je geen stroom bij de hand. Gelukkig is daar de zon: onze gratis bron van energie. Met deze gadget kun je alles met een USB-ingang opladen.

 

6. Hoofdlamp
Tja, dit behoeft geen uitleg. Met dit ding ben je nooit meer iets kwijt, zelfs de weg niet. Nu ja, al moet je dan natuurlijk wel een beetje kaart kunnen lezen. 😉
 

7. Digitale verrekijker
Hartstikke leuk als je door je verrekijker zeldzame vogels en onverkende landschappen spot, maar wil je dat je familie dat ook gelooft, dan kun je met deze verrekijker alles wat je ziet, opnemen.
 

8. Tent met ingebouwd led-licht
Met deze fantastische tent is het nooit meer donker, want er zit gewoon LED-licht ingebouwd. Mooi hoor!

 

9. Bluetooth speaker
De stilte in de wildernis kan ondraaglijk zijn, het gejank van de wolven luguber en het geluid van krekels ronduit irritant. Dankzij de bluetooth speaker kun je gewoon lekker een muziekje opzetten. Net alsof je thuis bent!

Reageer op artikel:
De 9 beste gadgets voor als je gaat kamperen
Sluiten