De 8 meest bijzondere vrouwelijke seksrecords

Tegenwoordig kun je overal de beste in zijn en staat ieder recordboek vol met de meeste bijzondere prestaties. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat er ook behoorlijk wat records bij zitten die gevestigd zijn in de slaapkamer. Er gaat niets boven een goede pot seks, dus waarom zou je niet proberen om er een record mee te verbreken. Zo dachten deze dames er waarschijnlijk ook over en daarom tilde ze hun seksleven naar een hoger niveau om deze 8 records in handen te krijgen.

1. 222 keer op rij
Het vrouwelijke orgasme blijft één groot mysterie. Bij de een chick moet je een half uur je tong uit je mond beffen om haar tot een hoogtepunt te krijgen en de ander krijst het al uit bij een halve centimeter penetratie. Deze recordhoudster uit Denemarken hoort waarschijnlijk bij de laatste groep, want in 2009 kreeg ze het voor elkaar om 222 keer achter elkaar klaar te komen. Wij denken dat je niet wil weten hoe haar onderkant er na afloop uit zag.

2. Slikken als een pro
Het mannelijk zaad zit vol met eiwitten en is dus heel gezond. Dat wist ook de Amerikaanse Michelle Monaghan en daarom besloot ze om bijna een liter sperma naar binnen te slurpen. Achteraf bleek het toch niet zo’n goed idee, want na hevige buikkrampen moest haar maag leeg gepompt worden. We zijn benieuwd hoeveel mannen ze heeft moeten afzuigen om deze indrukwekkend hoeveelheid zaad te verzamelen.

3. Geen threesome maar een 919-some
De gemiddelde vrouw deelt in haar leven met ongeveer 4 mannen het bed, maar er zijn er ook een paar die daar flink overheen gaan. Neem bijvoorbeeld pornoactrice Lisa Sparks. Deze dame kan er maar geen genoeg van krijgen en liet zich daarom nemen door 919 verschillende mannen. Dat is al behoorlijk indrukwekkend, maar het wordt nog beter. Ze deed dit namelijk in minder dan 12 uur. Dat moeten dus wel allemaal vluggertjes zijn geweest.

4. Hoe meer zielen hoe meer vreugd
Hoe meer hoe beter moeten ze gedacht hebben in Japan, want daar werd de grootste orgie aller tijden gehouden. 500 mannen en vrouwen doken met elkaar in een grote slaapkamer en gingen daar gezellig met elkaar aan de slag. Wil je weten hoe dat eruit zag? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je kan namelijk gewoon de DVD kopen waarop het hele spektakel te zien is.

5. Hollands trots
Zowaar Nederlands succes in dit bijzondere recordlijstje! Louise en Martine Fokkens gingen drie jaar geleden op hun zeventigste met pensioen en daarmee zijn ze de oudste tweeling prostituees ooit. Hier kunnen we natuurlijk uren over ouwehoeren, maar het is gewoon een record om trots op te zijn.

6. Ja, JA, JAAAAA
Een man zijn heeft veel voordelen, maar helaas is het soms toch beter om een vrouw te zijn. Neem bijvoorbeeld orgasmes. Bij mannen is het hoogtepunt vaak binnen een paar seconden voorbij, maar voor vrouwen is dat wel anders. Tien seconden is echt niet heel vreemd en sommige vrouwen mogen nog veel langer genieten. Het record van langst orgasme staat zelfs op een ongekende 43 seconden! Daar kunnen wijn mannen helaas alleen van dromen.

7. 69
Bij het lezen van het nummer 69 in een lijstje seksrecords denk je natuurlijk meteen aan het aloude standje, maar dan zit je er mooi naast. 69 is namelijk het aantal kinderen dat de Russische Vassilyeva heeft gekregen. Bij dat enorme aantal zaten zestien tweelingen, zeven drielingen en vier vierlingen. Volgens haar man is de flamoes van zijn vrouw dan ook niet al te strak meer. “Het is alsof je een frikandel in een gymzaal gooit”, aldus meneer Vassilyev.

8. Op een oude fiets moet je het leren
De meeste mensen hopen ergens tussen hun vijfenzestigste en zeventigste met pensioen te kunnen gaan, maar niet deze dame van lichte zeden. Ondanks dat ze de 86 al gepasseerd is beoefent ze namelijk nog steeds haar beroep en daarmee is ze de oudste prostituee ter wereld. Blijkbaar is ze er gewoon heel goed in, want er zijn nog steeds meer dan genoeg mannen die 320 euro per uur neerleggen om haar te mogen doen.

Reageer op artikel:
De 8 meest bijzondere vrouwelijke seksrecords
Sluiten