De 7 sleutels tot succes van Dj Khaled

Voor wie Dj Khaled nog niet kent, de rapper, ondernemer, platenbaas, producer en eindbaas is een onuitputtelijke bron van wijsheid. Via Snapchat dropt hij dagelijks zijn ‘Keys to succes’ met als doel jou te laten winnen in het leven. Wij hebben voor jou 7 van Dj Khaleds belangrijkste geboden op een rij gezet:

1. Work hard 
Het eerste gebod is natuurlijk een gegeven. Hard werken vergt discipline en doorzettingsvermogen dus als je al moeite hebt met de vaatwasser uitruimen dan heb je nog een lange weg te gaan. Maar vergeet niet: hard work pays of, dus blijf er nog even bij.

2. Don’t play yourself 
Dit is toch wel de slagzin van Dj Khaled en heeft betrekking op letterlijk alles. De vrije vertaling van dit gebod is: wees geen laffe tak. Betaal niet meer dan nodig, alleen het beste van het beste is goed genoeg en nogmaals; grow a pair en sta je mannetje. Op welke manier dan ook.

3. Eat right
Je zou het niet zeggen maar onder de blubberbuik van DJ Khaled schuilt een heuze food guru. Gezond eten is daarom ook van groot belang en zeker als het gaat om het ontbijt. Khaled heeft het zelf natuurlijk te druk om te koken dus zijn privékok, Chef Dee, zorgt ervoor dat hij genoeg vitamines binnen krijgt om de hele dag deals te sluiten en het baasje uit te hangen. Een standaard ontbijt van Dj Khaled bestaat uit: eiwit omelet, hash brown, kip worstjes of turkey bacon en natuurlijk water. Ons idee van een gezond ontbijt ziet er iets anders uit maar voor Amerikaanse standaard zit Khaled op een Sonja Bakker level.

4. Stay focused
Laat je alsjeblieft niet afleiden. Hou je ogen op de horizon gericht en ga voor het succes.

5. Never give up
Opgeven is sowieso voor sukkels en het feit dat je bij nummer vijf aan bent gekomen betekent dat je niet van opgeven weet. Ga zo door! Khaled is trots op je.

6. Don’t listen to ‘they’
Als vliegen op stront komen er op succes ook heel veel losers af. Mensen die je het licht in de ogen niet eens gunnen. Deze haters heeft Khaled omgedoopt tot ‘they’. “They don’t want you to be successful” en “They don’t want you to enjoy your breakfast” zijn kreten die Dj Khaled vaak gebruikt, om er vervolgens schijt aan te hebben. 

7. A clean heart and a clean face
Je ben hard op weg naar een succesvol leven, maar dat is natuurlijk geen excuus om niet fris en fruiting voor de dag te komen. Ook op het gebied van hygiëne helpt Khaled je ook een handje. Het is noodzakelijk dat je de juiste zeep in huis hebt en dat is Dove, het succes komt letterlijk uit je poriën lopen na het volgen van zijn tips. Als je blijft volhouden tenminste.

Wil meer wijsheden horen en zien hoe een succesvol mens leeft? Voeg Dj Khaled dan toe op snapchat onder de naam: djkhaled305.

Reageer op artikel:
De 7 sleutels tot succes van Dj Khaled
Sluiten