De 7 beste cadeaus die jij je ouwe heer voor Vaderdag kunt geven

redactie 15 jun 2016 Entertainment

Vaderdag komt er weer aan en omdat je de beste man nu eenmaal geen bosje bloemen kunt geven, zul je nét wat creatiever moeten zijn dan met Moederdag. Wij geven een paar goeie cadeautips om je op weg te helpen!
 

1. Drank
Met een goeie fles whisky kun je onmogelijk de fout in gaan. En duur hoeft het echt niet te zijn. Betaalbare kwaliteitswhisky’s doen het altijd goed op de dranktafel van je ouwe heer. En nu we het toch over drank hebben, is een pakket met speciaalbier ook een goeie optie. Het is classy, het is mannelijk en het is lekker gevarieerd. Heerlijk voor tijdens je vaders zondagmiddagborrel of wanneer hij na een lange werkweek neerploft in zijn favoriete stoel.

2. Barbecue
De zomer is onlosmakelijk verbonden met vlees en bier, dus wat dacht je van een mooie barbecue? Je paps heeft vast nog zo’n stokoud ding in de schuur staan. Tijd voor een mannelijke upgrade dus. Kun je zelf mooi van mee profiteren als je in het weekend met de familie gaat barbecuen.


3. FHM500
Haal een paar mooie verzorgingsproducten van het merk Tabac bij de Etos, want dan krijg je er een exclusieve limited edition magazine bij: de FHM500, het lekkerste tijdschrift van Nederland vol met mooie vrouwen, goede interviews en vette enquêtes! Waarom Tabac? Omdat het een klassiek merk is; een productlijn met een rijke, mannelijke historie waar elke vader zich in herkent. Tips: de Tabac Original en Tabac Gentle Men’s Care zijn héérlijk!


 

4. Vinyl
Voor een vader is er niets mooier dan een heerlijke jazzplaat wanneer hij zaterdagochtend een kopje versie koffie zet. Aanraders: Miles Davis, Dexter Gordon en Dave Brubeck. Al kun je natuurlijk ook gewoon vette rockplaat aan hem geven. Heeft ‘ie wat te swingen in het weekend.


 

5. Een dagje weg
Wil je de band met je vader versterken en hem écht laten zien dat je dankbaar bent voor alles wat hij voor je heeft betekend? Geef hem dan een mooi dagje weg. Ga samen de natuur in, karten, toeren in de auto of roeien in de Biesbosch. Niet alleen goed om jullie band te bekrachtigen, maar ook nog eens reuzegezellig.


6. Een handgeschreven brief

Je hoeft echt geen goede schrijver te zijn om je vader een mooie brief te sturen. En ‘t hoeft ook geen brief zo dik als een bijbel te worden. Een korte brief waarin je je vader laat weten dat je hem dankbaar bent en om hem geeft, zal hem ongetwijfeld ontroeren. Want hoe vaak zeggen we zoiets nu tegen onze ouwe heer? Waarschijnlijk veel te weinig.

7. Manchetknopen
Een klassieke keus voor de klassieke gentleman. Draagt je vader altijd mooie jasjes en ziet hij er graag classy uit? Doe hem dan een paar prachtige manchetknopen cadeau. Dat zorgt voor een échte aanvulling op zijn stijl. Het mag wat kosten, maar hij zal je zeker dankbaar zijn.

Reageer op artikel:
De 7 beste cadeaus die jij je ouwe heer voor Vaderdag kunt geven
Sluiten