De 5 dikste sneakers van deze week komen wederom keihard

redactie 18 mrt 2016 Entertainment

Het is weer tijd voor je wekelijkse dosis sneakergenot. Als hofleverancier van de hardste schoenen die elke week uitkomen lichten wij je weer in over wat er allemaal voor zieks aan zit te komen. Het was weer lastig, maar de taak is volbracht. Het kaf is van het koren gescheiden, hier zijn de parelpatta’s van deze week. 

1. Opening Ceremony x Vans Easter Pack

Pasen komt snel dichterbij en daar heeft Vans snlim op ingespeeld. Samen met Opening Ceremony heeft het schoenenmerk wat fijna pastelschoenen voor je klaarstaan om de familie te laten watertanden tijdens de zondagsbrunch. Laat de schoenen niet in de tuin slingeren want dan denken je neefjes en nichtjes dat ze wel hele mooie gekleurde eitjes hebben gevonden.

 

2. NikeLab Air Force 1 Ultra Flyknit
De Nike Air Force 1 Ultra Flyknit is de gepimpte versie van de klassieken AF1 die we kennen. Een waarachtig mooi stuk schoeisel dat nu in twee nieuwe kleuren te verkrijgen is. De krokante witte zool steekt mooi af tegen het rood en zwart van de twee nieuwe colourways.

 

3. Converse One Star ‘Hairy Suede’ Pack
Converse staat voor het eerst in onze sneaker top-5 en dat is ze gelukt door hun klassieke One Star een grof suède make-over te geven. Lekkere stappers die je voor elke situatie aan kunt trekken. In vier kekke kleuren te verkrijgen maar wij vinden geel toch het vetst.

 

4. PUMA Disc Sleeve Ignite Foam
Ook Puma wist het zo bont te maken dat we niet anders konden dan ze in de wekelijkste erelijst te zetten. In hun nieuwste schoen worden maar liefst twee soorten techniek toegepast om ze als kussentjes om je voeten te laten voelen. De disc op de uppper en de foam technologie in de zool. Ga zo door Puma, we houden van je.

 

5. Asics Gell LYTE III ‘Indian Ink’
Asics heeft ons hart gestolen met hun laatste Gell-LYTE III. Wat een fabelachtige schoen is dit zeg. De patta is het nieuwste lid van hun laatste ‘Indian Ink’ pack en we zijn verliefd. Het lichte leer heeft iets weg van hoge zandduinen in een woestijn ergens ver weg. Je ligt op je rug in het zand en kijkt omhoog naar de uitgestrekte sterrenhemel die op de upper van de schoen heeft plaatsgenomen. Wauw.

Reageer op artikel:
De 5 dikste sneakers van deze week komen wederom keihard
Sluiten