Dave Grohl laat 10-jarig eindbaasventje Enter Sandman van Metallica spelen

redactie 15 okt 2018 Entertainment

Dat Dave Grohl een grote baas is wisten jullie natuurlijk al, maar deze actie van hem is wel heel gaaf. Met zijn band de Foo Fighters speelde hij in het Amerikaanse Kansas City. De crowd werd daar op een hele vette performance getrakteerd. De 10- jarige Collier Cash Rule mocht het podium opkomen en liet daar effekes horen wat hij allemaal in z’n mars heeft.

Dit knaapje loopt nog maar tien jaar rond op de aardkloot en speelt nu al een stuk beter gitaar dan heel veel volwassenen. Daar hebben wij oneindig veel respect voor. Toen Collier begon met de eerste tonen van de Metallica-classic Enter Sandman viel de rest van de band in. Collier liet zien dat hij het helemaal niet eng vond om de stage te delen met de Foo Fighters in zo’n enorme zaal. Hij paradeert als een echte rockster over het podium heen.

Cadeautje van oom Dave

De moeder van dit wonderkind vertelde na afloop aan een lokale nieuwssite dat haar zoontje al meer dan 2 jaar gitaar speelt. Hij oefent dan ook iedere dag en dat hoor je. Hij heeft nu een nieuwe gitaar om nog verder mee te gaan kloten, want Dave gaf zijn gitaar aan hem cadeau. Collier heeft in ieder geval  een geweldig live-debuut gehad, een eerste gig met de Foo Fighters.  Er zijn slechtere beginnetjes te bedenken.

Reageer op artikel:
Dave Grohl laat 10-jarig eindbaasventje Enter Sandman van Metallica spelen
Sluiten